Holdningsvest SLIM 8 gi effektiv holdningsstøtte
Holdningsvest Holdningsvest for bedre holdning  holdningsvest dårlig holdning

Holdningsvest SLIM 8 - for bedre holdning

  •  429 kr 

Holdningsvesten – SLIM 8 synes ikke under klær, motvirker dårlig holdning uten begrensninger.

Les mer

  • Effektiv holdningsstøtte
  • Laveste profil - usynlig under klær
  • Gnagsårfri konstruksjon
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

SLIM 8 er en holdningsvest som motvirker dårlig holdning uten begrensninger. Holdningsvesten fungerer like bra på jobben, på fest og på trening.
Takket være den unike konstruksjonen er vesten ekstra egnet for personer som jobber forover med kroppen, f.eks. foran datamaskin, håndverkere m.m.
Den nye holdningsvesten SLIM 8 er spesielt utviklet for å gi effektiv holdningsstøtte og samtidig komfort og enkelhet ved bruk. Holdningsvesten er spesielt utviklet for at den ikke skal synes under klær, og har markedets laveste profil med en høyde under klær på 1,3 mm, det vil si like lite som en vanlig topp. Den lave profilen gjør holdningsvesten egnet til bruk under alle typer klær, ved alle anledninger - uten begrensninger.

Holdningsvesten SLIM 8 har to unike skulderstropper laget av et temperaturregulerende materiale som oppleves svalt å ha på seg. Skulderstroppene er laget for optimal komfort, og har en unik såkalt trelags tekstil. Tre lag tekstiler innebærer at skulderstroppens materiale i armhulen kan bevege seg i forhold til hverandre, noe som helt fjerner ev. Friksjon, som ofte forårsaker gnagsår og ubehag rundt mot skulderen og i armhulen. Andre holdningsvester er laget med ikke-elastiske skulderstropper i armhulen, båndene har ofte bare et mykt polstret materiale, men ingen elastikk. En så stiv konstruksjon øker ofte friksjonen i armhulen - og dermed risikoen for gnagsår og ubehag i forbindelse med bruk.
SLIM 8 har dynamiske skulderstropper, som innebærer at båndene kan strekkes over hele lengden, og motvirker effektivt risikoen for gnagsår og ubehag i armhulen.
De dynamiske skulderstroppene er spesielt konstruert for å tillate stretch over skulderen, noe som også letter bruk av vesten når noe skal gjøres foran kroppen, f.eks. ved arbeid foran en datamaskin, i et kjøkken eller på en byggeplass.
Den nye holdningsvesten SLIM 8 har en anatomisk konstruert ryggplate. Ryggplatens form og nette konstruksjon gjør at den alltid passer mellom skulderbladene - for optimal komfort.
Ryggplaten forankrer skulderstroppene, og bidrar til vestens unike holdningsfunksjon

Ryggplaten er polstret med trykkavlastende puter av mikrofiber for optimal komfort. Putene tillater også økt ventilasjon under ryggplaten, og er spesielt konstruert for optimal komfort ved bruk.
Skulderstroppene kan enkelt justeres for å oppnå optimal stabilitet og komfort under bruk. Plastspennen justeres til ønsket lengde for optimal funksjon og komfort.


StørrelseOmkretsmål rundt øvre del av midjen (cm)
Petit / Small65 - 80 cm
Standard / Medium 80 - 100 cm
Large 100 - 120 cm
Måleinstruksjoner
Egenskaper

Stabilitet

3

Kompresjon

3

Avlasting

3

Varme

1