Hælkopper / hælkoppsinnlegg | Rehaboteket

Hælkopper / hælkoppsinnlegg

Hælkopper eller hælkoppsinnlegg er produkter konstruerte som en kopp rundt hælbenet. Hælkoppen får en unik anatomisk passform selv for et prefabrikert produkt, som gir en unik støtte av kroppens egen støtdemper hælputen under hælbenet. Ved belastningsproblemer i hælen har ofte kroppens egen hælpute blitt presset utover på sidene, og resultatet er nedsatt funksjon på støtdempingen ved kraftig hælisett under løping eller arbeid på hardt underlag.

Tulis hælkopp
Effektivt hælkopp for smertefulle hæler. Tulis kombinerer ekstra støtte og støtdemping ved smertefulle hæler
 209 kr 
hælkopp Tulis HD
Tulis HD for støtdemping og støtte ved smertefulle hæler og med en unik størrelse for hælsmerter hos barn Apofysitt
 249 kr 
haelkopp_talufit

Ekstra støtdempende og stabiliserende hælkopp for generelle hælsmerter, Severs sykdom, hælspore, plantar fasciitt og hælputeforstyrrelser.

 269 kr 
Støtdempende hælstøtte
Hæl beskyttelse Tulis Cheetah fungerer optimalt for hverdagslige aktiviteter samt trening barfot som f.eks. turn og dans.
 439 kr 

Hælbeskytter Cheetah Universal med innebygd hælkopp gir ekstra støtdemping til smertefulle hæler, og den er i tillegg ekstremt enkel å bruke

 479 kr 
Hælkopp GelHeel 2D

Hælkoppen Gel kombinerer støtte og støtdemping for en smertefull hæl med en lettere midtfotstøtte i samme smarte konstruksjon

 269 kr 
sandal_for_haelspore

PF8 Sandal for hælspore er en helt unik sandal for hælspore og vonde hæler. Den har en myk avlastningssone under hælbeinet for effektiv lindring av belastningsrelaterte smerter i hælen.

 799 kr 
Komfortsåle SlimSupport

Ekstremt praktisk komfortsåle for daglig komfort uansett skovalg eller situasjon

 229 kr 

Avlastende kile for problemer med hælspore og smertefulle hæler med en unik avlastningssone som reduserer belastningen.

 199 kr 

Hælinnlegg for et mykere og mer komfortabelt belastningsmønster ved problemer med hælsmerter.

 199 kr 
Hælkoppende er laget av et ekstremt slitesterkt og støtdempende gummimateriale. Det unike og patenterte vaffelmønsteret under hælbenet gir etter, og bidrar til økt støtdemping ved kraftig hælisett. Takket være hælkoppens unike konstruksjon bidrar den til å stabilisere hælen ved belastning. Hælkoppens kanter og konstruksjon støtter kroppens egen fettpute, og bidrar til at hælputen bygger på høyden under hælbenet for optimal støtdemping, og ikke i bredden, som gjør dempingen av hælen dårligere.
 
Vi har markedets største utvalg av hælkopper og hælortoser til markedets beste priser, og du kan være sikker på å kjøpe riktig hælkoppsinnlegg hos oss på Rehaboteket. Å kjøpe hælkopp hos oss innebærer alltid 45 dagers åpent kjøp, for at du skal kunne prøve produktet og funksjonaliteten i ro og fred i ditt hjemmemiljø.
 
Alle våre hælkopper og hælkoppsinnlegg er CE-merket etter MDD klasse II a, for å sikre riktig funksjonalitet og kvalitet på produktene.
 
Vi lagerfører alle våre hælkopper i eget lager, og sender alle bestillinger gjort innen kl. 16 samme dag, for å sikre at du får tilsendt dine produkter raskt og effektivt.
Rehaboteket er sertifisert av Trygg E-handel, og vi benytter oss av  Klarnas sikre betalingsløsninger for at du som vår kunde skal kjenne deg trygg når du handler hos oss på Rehaboteket.no