Hælkopp Tulis - støtdemping for vonde hæler
Tulis hælkopp

Hælkopp Tulis - støtdemping for vonde hæler

  • 259 kr

Effektivt hælkopp for behandling av smertefulle hæler. Tulis kombinerer ekstra støtte og støtdemping ved smertefulle hæler Les mer

  • Den beste hjelpen for vonde hæler
  • Unik støtdemping og stabilitet for en smertefull hæl
  • Kan med fordel flyttes mellom ulike typer fottøy for kontinuerlig behandling
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt & Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Tulis hælkopp er utviklet for å gi ekstra støtte og støtdemping ved smertefulle hæler, f.eks. ved problemer med hælens fettpute eller helspore. Fettputen på hælen er en effektiv del av kroppens naturlige støtopptak, men kan ved overbelastning bli "nedtrampet" noe som fører til smerter og dårligere støtabsorpsjon.
Tulis hælkopp gir en effektiv støtte rundt hele hælen og bidrar til å stabilisere og motvirke at fettputen slites ut ved kraftig belastning. Hælkoppen ivaretar hælens normale støtabsorpsjon, forbedrer støtdempingen og samler fettputen inn under hælbenet igjen. 

Det unike vaffelmønteret under hele hælkoppen gir en veldig effektiv stabilitet og støtdemping, noe som ofte bidrar til en umiddelbar lindring av problemene. Mange problemer oppstår spesifikt ved særlige kraftige hælnedslag som er vanlige ved hopp og landing i intensive idretter og ved bruk av harde sko.
Hælkoppen kan benyttes i alle typer fottøy for en effektiv behandling av smertefulle hæler. Hælkoppen selges alltid parvis og skal med fordel brukes parvis for å unngå høydeforskjell.

 


StørrelseVekt
under 80 kg- 80 kg
øver 80 kg 80 - kg

Spørsmål. Hælkoppen beveger på seg når jeg bruker den i visse sko. Hva kan jeg gjøre?
Svar. Vi anbefaler at du plasserer hælkoppen inni de vanlige sokkene dine for på denne måten å fiksere den ytterligere mot hælbeinet og minske bevegelsen umiddelbart.

Spørsmål. Jeg har en smerte som skyldes nedtrampet fettpute og får vondt når jeg setter ned hælen. Kan hælkoppen hjelpe meg?
Svar: Hælkoppen hjelper som oftest umiddelbart ved belastning av hælen takket være to ulike funksjoner. Hælkoppen har en unik støtdempende funksjon som skåner hælen mot direkte støt samtidig som den unike koppkonstruksjonen hjelper til med å motvirke at fettputen under hælen trykkes ut på sidene. Den stabiliserende egenskapen til hælkoppen bidrar til å ta vare på kroppens egne støtabsorpsjon gjennom fettputen og fungerer som oftest svært effektivt.

Spørsmål. Kan jeg flytte hælkoppen mellom flere par sko? Svar. Absolutt, hælkoppen kan benyttes i alle skoene dine.

Spørsmål. Kan jeg bruke hælkoppen min når jeg er ute og jogger?
Svar. Absolutt, det er ingen begrensninger på hvordan du kan benytte hælkoppen. Vi anbefaler at du fester koppen ytterligere mot hælen ved langvarig trening f.eks. jogging eller andre høyintensive idretter.
Dersom du først tar på deg en tynnere sokk, setter på hælkoppen mot hælen og sokken for deretter å sette på din vanlige sokk utenpå hælkoppen igjen, så har du fiksert hælkoppen for skikkelig langdistansetrening.