Sandal for hælspore PF8 Svart | Rehaboteket
sandal_for_haelspore haelsporesandal sandal_haelspore sandal_smerter_i_haelen

Sandal for hælspore PF8 Svart

  •  799 kr 

PF8 Sandal for hælspore er en helt unik sandal for hælspore og vonde hæler. Den har en myk avlastningssone under hælbeinet for effektiv lindring av belastningsrelaterte smerter i hælen.

Les mer

  • Unik sandal for effektiv avlastning ved hælspore
  • Ekstra myk avlastende sone under hælbeinet
  • Anatomisk oppbygd for støtte og stabilitet
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Sandal spesielt utviklet for avlastning ved vonde hæler og hælspore
Løsningen for vonde hæler innendørs og om sommeren. PF8 Sandal er en stabil sandal med en myk og avlastende hælsone for å effektivt lindre og avlaste smertepunkter under hælen ved problemer med hælspore, plantar fasciit, generelle smerter i hælen og nedtrampet fettpute. PF8 Sandal er en helt unik sandal som effektivt avlaster smertepunktene i hælen ved belastningsrelaterte smerter, hælspore og plantar fasciit.

Sandalen er laget av myk og formstabil PU som gir optimal støtdemping over hele foten. Den har et mykt avlastende innlegg til hælen på 50 mm lokalt midt under hælen. Dette reduserer belastning over hælbeinet og smertepunktene ved hælspore på en effektiv måte. Innleggets tykkelse på 50 mm gir en effektiv avlastning av smertepunktene i hælen ved problemer som generelle smerter i hælen, hælspore og plantar fasciit, i ett og samme avlastende innlegg.
Sandal for hælspore PF8 har flere unike egenskaper som effektivt hjelper til ved smerter og problemer med hælen. Funksjonene gir PF8 Sandal en heldekkende avlastende funksjonalitet for generelle smerter i hælen, men også i resten av foten. Funksjonene i sandalen er utviklet med presisjon. Dette for å gi en ekstra effektiv sandal til alle som lider av vonde hæler og trenger et effektivt hjelpemiddel ved belastning innendørs og utendørs om sommeren.

PF8 Sandals unike funksjoner for å redusere smerte i hælen.
-Unikt støtdempende sandal. PF8 sandal har en oppbygging som likner en støtdempende sko med formstabile støtdempende materialer som gir en overlegen komfort og funksjon. Undersiden av sålen er konkavt skålformet, noe som hjelper ytterligere med å både stabilisere nedslag, sentrere hælbeinet ved belastning og bidrar til effektiv støtdemping.
-Myk og avlastende hælsone. Den myke formen med en stabil støtdempende hælsone har en diameter på 50 mm, som sikrer effektiv avlastning og støtdemping over samtlige smertepunkter ved problemer med hælspore, plantar fasciit og nedslitt fettpute
- Anatomisk utviklet skålformet hælparti. Det skålformede hælpartiet hjelper ytterligere til med å støtte fettputen rundt hælen ved problemer med slitt fettpute og generelle smerter i hælen.
- Forhøyet hælparti. Med et 3,25 cm høyt hælparti flyttes belastningen fremover over foten for å tillate mer belastning over mellomfoten på best måte, og indirekte avlaste økt belastning over det smertefulle hælpartiet.

PF8 Sandalen har også en anatomisk oppbygd mellomfot med en integrert støtte til fotbuen, forfoten og tærne i samme sandal. Foten fikseres ved hjelp av en justerbar spenne som enkelt kan reguleres for å justere sandalens bredde over forfoten.
Ytterlaget på sandalen er laget av slitesterkt, mykt mikroskinn som enkelt kan rengjøres med vann og en mild såpeblanding.
Mange produkter for å behandle hælspore og generelle smerter i hælen fungerer optimalt med en utendørssko. Men, det er mange som fremfor alt opplever problemer med å finne en fungerende avlastende løsning for innendørsbruk. 


SkostørrelseLengde mm
35224 mm
36230 mm
37235 mm
38244 mm
39250 mm
40255 mm
41262 mm
Måleinstruksjoner