Nattstrømpe Plantar Fascitt Hælspore
Nattstrømpe Plantar Fascitt Hælspore behandle_haelspore behandle_hælspore

Nattstrømpe Plantar Fascitt Hælspore

  •  499 kr 

Nattstrømpen PF8-nite sikrer en langsom tøyning gjennom hele natten ved problemer med plantar fascitt.

Les mer

  • Motvirker morgenstivhet og morgensmerter
  • Gir en kontinuerlig og langsom strekking
  • Enkel å bruke og justere
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Nattstrømpen PF8-nite for plantar fascitt hælspore, er et effektivt hjelpemiddel for smerter og problemer i foten i forbindelse med plantar fascitt og hælspore. Nattstrømpen gir en kontinuerlig og langsom strekking av den betente seneplaten, og brukes optimalt over natten mens du sover.
Nattstrømpen PF8-nite for plantar fascitt, er spesielt konstruert for på en enkel måte å tøye seneplaten under fotsålen, noe som bidrar til at plantar fascien ikke dras sammen på natten. Normalt sover man med en avslappet fot og en utstrakt plantar fascie, noe som ofte medfører at den første belastningen av foten etter en natts søvn strekker seneplaten, med smerter og igangsettingsproblemer som resultat. Smerten og stivheten pleier ofte å forsvinne i løpet av dagen, siden seneplaten tøyes ut gjennom det naturlige steget. Nattstrømpen PF8-nites unike funksjon hjelper betennelsen i foten å leges gjennom en naturlig utstrakt posisjon, og gir ofte smertelindring ved mindre morgensmerter og stivhet som resultat.

Takket være nattstrømpens unike konstruksjon, er det mulig å få en individuell tilpasning ut fra hver enkelt persons unike behov for strekking. Det justerbare båndet som sitter festet rundt leggen over mot tærne gjør det enkelt å justere til ønsket effekt. Gjennom å variere spennet i strekkingen på det fremre båndet, kan graden av strekking justeres på en enkel måte. Ved behov for ytterligere strekk, spenn båndet til litt hardere. I motsatt fall slippes borrelåsbåndet suksessivt ut ved behov for mindre strekkpåvirkning.
Siden strekkingen kan justeres individuelt, håndterer strømpen økt strekking helt på linje med avansert tøyning over lang tid.
Nattstrømpen er fremstilt i et kompresjonsgivende materiale, som effektivt hjelper med å strekke foten optimalt. Nattstrømpens fremre tådel er forsterket under forfoten, for å strekke hele forfoten ved økt spenning av det fremre båndet. Nattstrømpen har også en anti-gli overflate under foten, for å sikre bra feste ved belastning av strømpen ved for eksempel toalettbesøk nattestid, uten behov for å måtte ta av nattstrømpen.

PF8-nite kan også brukes for langsom strekking i bøyd dorsal fleksjon av hælsenen på natten, ved for eksempel hælsenebetennelse og økt behov for dorsal fleksjon og tøyningsbehandling av hælsenen ved generelle problemer.
Fungerer like bra på venstre som høyre fot, og selges enkeltvis.
Personer med sirkulasjonsproblemer, som diabetikere eller nyopererte, bør ikke benytte nattstrømpen PF8-nite uten å konsultere behandlende lege.


StørrelseSkostørrelse
Small / Medium 36 - 41
Large / X-Large41 - 47
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Hvordan vasker jeg strømpen?
Svar. Anbefalt vaskeanvisning er skånsom håndvask på 30° for å redusere mekanisk slitasje fra vaskemaskinen.