Strømpe mot hælspore - åtte forskjellige kompresjonssoner rundt foten
Strømpe mot hælspore haelsporestrompe Strømpe mot hælspore Strømpe mot hælspore

Strømpe mot hælspore PF8

  •  399 kr 

Kompresjonsstrømpe mot vonde føtter. Åtte forskjellige kompresjonssoner gir ekstra effektiv kompresjon Les mer

  • Kompresjon for fot, hæl og vrist
  • Ekstremt tynne og smidige design sikrer bruk
  • Kan brukes overalt, ved trening, innendørs og på jobb
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Strømpen mot hælspore PF8 er konstruert med åtte forskjellige kompresjonssoner rundt foten og ankelen, for ekstra effektiv rettet kompresjon for fot, hæl og vrist. 
PF8™ har en unik forsterkning rundt fremkanten av hælen, den såkalte PF-sonen. PF-sonen er en ekstra bred kompresjonssone som bidrar til effektiv og rettet kompresjon ved smertefull plantar fasciit. PF-sonen bidrar også til en strekking av senespeilet under foten. Kombinasjonen av strekk og kompresjon bidrar til økt lokalt gjennomstrømming i det smertefulle området ved problemer med hælspore og plantar fasciit. 
Strømpens ekstremt tynne og smidige design sikrer bruk helt uten begrensninger, og gjør det mulig å bruke den under vanlige strømper uten fare for at det blir for trangt i skoen. 
PF8™ strømpe mot hælspore har en såkalt åpen tå-design som sørger for «normal» kontakt med underlaget, og kan med fordel bruker under vanlige strømper.

Strømpen mot hælspore bidrar ofte til omgående mindre smerte ved betennelse, samt at økt blodgjennomstrømning i problemområdet bidra til raskere og mer effektiv helbredelse ved hælspore/plantar fasciit.  PF8™ brukes med fordel ved smerte i foten forårsaket av hælspore, plantar fasciit, skadet hælpute (såkalt fat pad-syndrom), Severs-skade (apofysit), morgenstølhet i fot og vrist og hevelse i foten. 
Kompresjonsterapi er en godt utprøvd teknikk ved betennelse og hevelse i foten. PF8™s unikt rettede kompresjonsterapi gir helt nye muligheter ved smerte i fot og hæl.
Kompresjonsstrømpen vaskes som håndvask 30° C, og lufttørkes for optimal holdbarhet. 
Strømpen mot hælspore PF8™ kan brukes overalt, ved trening, innendørs og på jobb, og selges alltid i par.


StørrelseSkostørrelse
Small35-39
Medium40-43
Large43-47
Måleinstruksjoner
Egenskaper

Stabilitet

1

Kompresjon

5

Avlasting

3

Varme

1