Støtdempende hælstøtte - Tulis Cheetah
Støtdempende hælstøtte

Støtdempende Hæl beskyttelse - Tulis Cheetah

  •  399 kr 

Hæl beskyttelse Tulis Cheetah fungerer optimalt for hverdagslige aktiviteter samt trening barfot som f.eks. turn og dans. Les mer

  • Optimal støtdemping
  • Hælortosen fikserer hælkoppen effektivt
  • Optimalt for alle barn som voksne
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Hæl beskyttelse Cheetah er en dynamisk/aktiv hælstøtte som kombinerer støtabsorberende hælkopper og kompresjon over ankelen og hælpartiet.
Den integrerte hælkoppen gir optimal støtdemping av hælen takket være det unike "vaffelmønsteret" som består av individuelle støtdempende celler plassert under og rundt hælen.
Hælkoppens vaffelmønster bidrar til en optimal kombinasjon av støtdemping ved hælnedsetting og er en "aktiv retur" som bidrar til effektiv energiretur ved aktivitet.
Hælkoppen bidrar til effektiv lindring av smertefulle hæler og fungerer optimalt for å oppnå bedre støtdemping ved hverdagslige aktiviteter og spesielt ved kraftig hælnedsetting som er vanlig ved hopp og landing ved intensive idretter.

Takket være den unike konstruksjonen fikseres hælkoppen optimalt rundt hælbenet og kan brukes i alle sko ved alle anledninger for å forbedre støtdempingen og oppnå smertelindring

Hælstøtten Tulis Cheetas fungerer også optimalt ved aktiviteter som utføres barfot som f.eks. turn og dans, da trening skjer uten stabiliserende støtdempende sko. De mindre størrelsene fungerer spesielt bra for å behandle vonde hæler hos voksende barn, et vanlig problem som heter Apofysitt / Severs sykdom.
Cheetah leveres med 1 hælstøtte med innsydd hælkopp 


StørrelseSkostørrelse
X-Small34 - 35
Small36 - 37
Medium38 - 39
Large40 - 43
X-Large44 -

Spørsmål. Fungerer hælbeskyttelsen mot Apofysitt / Severs sykdom?
Svar. Ja, apofysitt er en smertetilstand som ofte rammer voksende barn som trener ofte og mye. Betennelser sitter i vekstsonen på baksiden av hælen, og Cheetah bidrar ofte til direkte smertelindring av vonde hæler hos barn. 

Spørsmål. Kan produktet vaskes?
Svar. Ja, produktet kan vaskes i 30* håndvask. Hælkoppen trenger bare skylles under vann, tar ikke til seg skitt eller væske og er ekstremt enkel å rengjøre.