Hælbeskytter Cheetah Universal | Rehaboteket

Hælbeskytter Cheetah Universal

  •  399 kr 

Hælbeskytter Cheetah Universal med innebygd hælkopp gir ekstra støtdemping til smertefulle hæler, og den er i tillegg ekstremt enkel å bruke

Les mer

  • Svært enkel å sette på
  • Fungerer til barføtt bruk innendørs
  • Kombinerer støtdemping og støtte
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Hælbeskytter med hælkopp Cheetah Universal er et ekstra støtdempende hælinnlegg for smertefulle hæler, hælsporer og nedtråkket hælpute. Hælbskytteren har en innsydd hælkopp montert over hele hælbenets belastningsområde som bidrar til minsket belastning av den smertefulle hælen.

Hælkoppen fungerer med flere funksjoner ved hælsmerte, og kombinerer støtdemping og støtte i samme produktløsning. Støtdempingen kommer fra hælkoppens materiale og konstruksjon i form av et unikt patentert vaffelmønster som danner individuelle støtdempende celler under og rundt hælbenet for å på best mulig måte bidra til optimal støtdemping. Støtten rundt hælbenet kommer fra hælkoppens runde konstruksjon som effektivt hjelper til med å støtte hælputen inn under hælbenet. En nedtråkket hælpute bygger ofte på bredden under hælbenet og medfører svekket støtdempende effekt. Med en funksjonell hælkopp støtter hælkoppen hælputen inn under hælbenet ved belastning, og bidrar til å ta vare på kroppens egne støtdempende hælpute på best mulig måte.
Hælbeskytter Cheetah Universal er unikt designet for enklest mulig bruk av hælbeskyttelsen. Istedenfor at man normalt drar hælbeskytteren over foten, legger man denne hælbeskytterens borrelåsbånd rundt foten og strammer båndet til ønsket plassering og trykk. Universalmodellen er en optimal modell til eldre mennesker som har problemer med å dra hælbeskytteren over foten. Dette kan ha flere årsaker, som stivhet eller nedsatt gripeevne i hendene, men det påvirker ikke muligheten til å bruke Hælbeskytter Universal. Den universelle modellen gjør det også mulig å bruke hælbeskyttelse dersom man har brede føtter eller høy vrist, da beskytteren enkelt kan justeres til ønsket størrelse.

Hælbeskytter Universal brukes med fordel ved generell hælsmerte, nedtråkket hælpute (fat pad syndrome), hælsporer, plantar fascitt, Severs skade, apofysitt, eller for personer med:
 - Nedsatt bevegelsesevne, og dermed vansker for å bøye seg ned til foten
 - Nedsatt gripeevne i hender og fingre
 - Ekstremt store føtter med mulighet for å fritt justere omkretsen rundt foten og ankelen
 - Høye ankler eller brede forføtter med behov for individuell justering og tilpasning

Hælbeskytter Cheetah Universal fungerer like godt i sko som til barføtt bruk innendørs, med eller uten strømper. Den fungerer også like godt på høyre som på venstre hæl. Hælbeskytteren selges enkeltvis.
Dersom du trenger to beskyttere, bestiller du 2 stk.


Størrelse Universal

Spørsmål. Jeg har en veldig bred forfot, og de fleste sko trykker veldig på foten. Kan den universelle størrelsen justeres etter min bredde på foten?
Svar. Universalbeskytteren kan tilpasses fullstendig etter din bredde på foten. Man legger beskytteren rundt hælen og strammer til de to båndene helt etter dine behov.