Stabile ankelstøtter | Rehaboteket

Stabile ankelstøtter

En instabil ankel innebærer ofte tilbakevendende problemer med forstuinger og vridninger, hovedsakelig på ankelens utside. En extra stabile ankelstøtte øker stabiliteten for ankelleddet både til hverdags og ved aktiviteter. Alle ankelstøtte er høyfunksjonelle produkter for en optimal stabilisering av en ustabil eller skadet ankel. For at ankelstøttene skal fungere ved høyintensiv idrett, skal støtten være laget av uelastiske materialer for å gi best mulig støtte for ankelen ved ekstreme belastninger. De uelastiske materialene over leddet har ingen fleksibilitet, noe som innebærer at ankelstøtten gir en rigid støtte ved risiko for vridning eller forstuing. Rehaboteket tilbyr markedets mest komplette utvalg av stabile ankelstøtter av høyeste kvalitet og funksjonalitet.

Ankelstøtte BOA
Anatomiskt ankelstøtte konstruert for optimal stabilisering og tilpasning etter overtråkk eller leddbåndskader
 699 kr 
Active Ankle Ankelstøtte
Active Ankle - den klassiske ankelstøtten med effektiv stabilitet for en ustabil ankel.
 999 kr 
Ankelstøtte

Active Ankle T2 - den klassiske ankelstøtten med effektiv stabilitet for en ustabil ankel.

 999 kr 
ankelstotte_leddbandskader

Ankelstøtte A-Flex kombinerer optimal stabilitet med overlegen fleksibilitet til en ustabil, skadet ankel. Konstruksjonen sørger for ekstra stabilitet ved både indre og ytre ankelskader

 1299 kr 
Ankelstøtte
Ankelstøtte for stabilisering av en ustabil ankel med ekstra lav profil
 599 kr 
Ankelstøtte Armis

Ankelstøtte Armis er en ekstremt fleksibel ankelstøtte med en unik konstruksjon for ekstra støtte og kontroll av en forstuet fot.

 649 kr 
Ankelstøtte Wraptor
En av markedets mest stabile og mest innovative ankelstøtter for indre og ytre ustabile leddbåndskader i ankelen.
 649 kr 
Ankelortose

Ankelortose PushO er en ekstra stabil ankelortose som er enkel å bruke ved behov for ekstra støtte og stabilitet ved kronisk ustabil ankel, og ved behov for avlasting av artrose i ankelen.

 1199 kr 
ankelortose_gymnastikk

Ankelortose Kicx er spesielt utviklet for å støtte ankelen ved f.eks. gymnastikk, dans og kampsport.

 1299 kr 
ankelstotte_med_skinner
Ankelstøtte med skinner AIR kombinerer kompresjon med ekstra stabilitet for en akutt skadet ankel.
 549 kr 

Unik justerbar ankelstøtte som muliggjør flere funksjoner i samme modell, med enkel oppgradering for endret funksjon

 699 kr 

En funksjonell ankelstøtte må ha en anatomisk passform, og være laget av stabile og 100 % uelastiske materialer for å sikre optimal stabilitet ved krevende situasjoner innenfor idrett og hverdag. Ankelforstuing oppstår ofte når ankelen presses utenfor sine normale bevegelsesgrenser, og innebærer ofte strukturskader på de ytre leddbåndene i ankelleddet. Stabile ankelstøtter motvirker effektivt de skadelige utslagene som strekker leddbåndene i leddet, men tillater bevegelse innenfor det normale bevegelsesområdet. Dette sikrer normal funksjon og trening av ankelmuskulaturen. Vi tilbyr markedets mest komplette utvalg av stabile ankelstøtter med høy kvalitet og funksjonalitet.