TheraGo ankelstøtte | Rehaboteket

TheraGo ankelstøtte

  •  699 kr 

Unik justerbar ankelstøtte som muliggjør flere funksjoner i samme modell, med enkel oppgradering for endret funksjon

 

Les mer

  • Tre funksjoner i samme modell
  • Fungerer på høyre og venstre ankel
  • Innsydde J-formede silikonputer
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Tre funksjoner i samme modell | Kompresjon | Elastisk støtte | Ekstra stabilitet

TheraGO er en unik ankelstøtte med flere funksjoner i ett og samme produkt. Produktet leveres med doble 70 cm lange båndsystemer som enkelt kan monteres på støtten for å endre dets stabiliserende egenskaper.
De to båndene skiller seg i grad av elastisitet, hvorav et bånd er designet for dynamisk kompresjon og har semi-elastiske egenskaper. Det andre båndet er helt stumt og gir muligheten til å øke stabiliteten rundt ankelen på en effektiv måte.
Fordelen med de forskjellige båndsystemene er at ankelstøtten gir ulike grader av kompresjon ved behov og ekstra stabilitet ved bruk av det stumme båndet.
Bånd 1 har semi-elastiske egenskaper som gir mulighet for mer bevegelse i ankelen og dermed også mindre stabilitet, samtidig som den gir høyere kompresjon.
Bånd 2 har stumme egenskaper og vikles rundt ankelen for ekstra stabilitet og kontroll over ankelen. Det stumme båndet tilsvarer avansert teiping av ankelen, hvor du har den store fordelen av at støtten enkelt kan økes eller reduseres, avhengig av behov og hvor hardt båndet spennes. 
TheraGO er laget av en kombinasjon av elastiske og uelastiske fibre som bidrar til ekstra kompresjonsgivende egenskaper. Tekstilmaterialet har høy grad av pusteevne og er kun 1 mm tykt for optimal fleksibilitet. TheraGO har to innsydde J-formede silikonputer, hvor putene i kombinasjon med tekstilmaterialet øker den lokale kompresjonen rundt ankelen for effektiv redusering av hevelse ved behov.
Muligheten til å kunne justere graden av støtte og kompresjon i ankelbeskyttelsen, er helt unikt for TheraGO. Modellen fungerer like godt på høyre og venstre ankel og bør håndvaskes på 30° og lufttørkes før bruk.


Størrelse Omkretsmål 2 cm ovan anklene
Størrelse 119 - 21 cm
Størrelse 221 - 23 cm
Størrelse 323 - 25 cm
Størrelse 425 - 27 cm
Størrelse 527 - 29 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Hvordan ser jeg forskjell på de forskjellige båndsystemene?
Svar. Den enkleste måten å avgjøre hvilket bånd som bør brukes, er å sammenligne elastisiteten. Det elastiske båndet gir høyere kompresjon/mindre støtte enn det stumme, som gjør ankelbeskyttelsen mye mer stabil. 

Spørsmål. Hvordan vet jeg hvilket båndsystem jeg bør bruke?
Svar. Du kan enkelt prøve deg frem. Hvis problemet er ustabilitet og du trenger ekstra støtte, egner det stumme båndet seg bedre. Hvis problemet er å lette ustabilitet og hevelse, bør du velge det elastiske båndet.

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

5

Avlasting

3

Varme

2