Ankelortose PushO | Rehaboteket
Ankelortose artrose i ankelen Ankelortose ankelstotte Ankelortose ankelortose_ved_kronisk_ustabil_ankel

Ankelortose PushO

  •  1199 kr 

Ankelortose PushO er en ekstra stabil ankelortose som er enkel å bruke ved behov for ekstra støtte og stabilitet ved kronisk ustabil ankel, og ved behov for avlasting av artrose i ankelen.

Les mer

  • For kronisk ustabilitet og artrose i ankelen
  • Enkel å bruke og tar minimalt med plass i sko
  • Gir kombinert indre og ytre støtte for ankelen
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Ankelortose PushO er en ekstra stabil og smidig ortose for å øke stabiliteten i ankelen ved kronisk ustabilitet, artrose i ankelen eller ved generelt behov for daglig støtte. PushO fungerer optimalt i vanlige sko, og er spesielt utviklet for å virke uten å merkes.
PushO er et optimalt produkt for eldre personer med behov for permanent ekstra støtte rundt ankelen, og er spesielt konstruert for enkel påsetting samtidig som ortosen skal fungere optimalt i vanlige sko uten å ta for mye plass.
Ankelortose PushO er laget med en optimal balanse mellom ekstern mekanisk støtte og maksimal komfort. Ortosen har en helt unik konstruksjon i form av en polstret anatomisk utformet stabil plastskinne som plasseres rundt hælen, og støtter ankelen fra både innsiden og utsiden. Ankelortosen er godt polstret med et mykt og trykkavlastende skum som effektivt minimerer trykk og ubehag rundt ankelleddet og fotknokene.
Ankelortose PushO påvirker ikke ankelens bøye- eller strekkefunksjon, noe som gjør at ortosen støtter uten å påvirke det normale gangmønsteret.
Ankelortosen festes rundt ankelen ved hjelp av tre bånd. Det korteste båndet forbinder den indre og ytre delen av ortosen, mens de to lange båndene som sitter fast under foten vikles individuelt rundt ortosens øvre og nedre del for optimal fiksering. PushO er spesielt utviklet for enklest mulig påsetting.
Ankelortosen PushO brukes som en permanent langtidsstøtte ved kronisk nedsatt stabilitet og artrose i ankelen, og gir samme støtte for indre eller ytre ustabilitet.
PushO ankelortose skal brukes utenpå en vanlig strømpe, og maksimal stabilitet oppnås i kombinasjon med en sko som sitter godt på foten. Hvis ankelortosen brukes innendørs uten sko, skal man utvise en viss forsiktighet, siden ortosen kan oppleves glattere enn vanlige strømper på en del underlag. PushO fungerer også i sandaler sommerstid, og dersom sandalen har ankelstropp forbedres stabiliteten ytterligere.

PushO ankelortose kan brukes ved, og er anbefalt for:
 - Eldre personer med behov for ekstra støtte og stabilitet i ankelen
 - Permanent ustabilitet i ankelleddet med behov for støtte av ankelens inn- og utside
 - Artrose i ankelen uten væskeansamling
 - Kronisk ustabilitet med eller uten indre og ytre leddbåndskade
 - Kombinert behov for ekstra stabilitet og enkel tilpasning og påsettin
g


StørrelseOmkretsmål rundt ankelleddet
Størrelse 127 - 31 cm
Størrelse 231 - 34 cm
Størrelse 334 - 40 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Jeg har konstant nedsatt stabilitet i ankelen, og trenger en støtte som jeg kan bruke til hverdags når jeg er ute på spasertur. Jeg vil helst kunne bruke støtten uten begrensninger, siden jeg ofte har behov for ekstra støtte. Kan PushO være et godt alternativ for meg?
Svar. Ja, ankelortosen PushO er spesielt utviklet for ekstra støtte av en kronisk (permanent) ustabil ankel som regelmessig har behov for ekstra støtte.

Spørsmål. Jeg har skadet leddbåndene i foten i en ulykke, og trenger ekstra støtte mens jeg arbeider. Jeg arbeider på en byggeplass med ujevnt underlag og bruker vernesko.Kan PushO brukes i vernesko?
Svar. Ja, ankelortosen tar minimalt med plass i skoene, og det finnes ingen begrensninger på hvilke sko ortosen kan brukes i.

Spørsmål. Er ankelortosen tilpasset høyre og venstre fot?
Svar. Ja, med tanke på ankelortosens anatomiske passform så er den tilpasset høyre eller venstre side.

Spørsmål. Kan ankelortosen brukes ved artrose i ankelleddet? Jeg får smerter ved belastning, og vil gjerne ha ekstra støtte for ankelen når jeg trener eller går tur.
Svar. Ja, ankelortosen er spesielt utviklet for å kunne brukes daglig, med enkel påsetting og minimalt med plassbehov i skoene for å kunne brukes selv i hverdagssko.

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

4

Avlasting

4

Varme

1