Active Ankle T2 Hvit | Rehaboteket
Ankelstøtte Ankelstøtte active ankle

Active Ankle T2 Hvit

  •  749 kr 

Active Ankle T2 - den klassiske ankelstøtten med effektiv stabilitet for en ustabil ankel.

Les mer

  • Dobbeltleddet ankelstøtte for optimal stabilitet
  • Unik konstruksjon | Tar ikke plass i sko
  • Kan brukes både ved indre og ytre ankelleddskader
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Active Ankle T2 ankelstøtte er en av de mest verdsatte og benyttede ankelstøttene noensinne. Active Ankle T2 er laget av en formstøpt plast og er er en dobbeltleddet ankelstøtte for maksimal stabilisering av en ustabil ankel. Dobbeltleddet gir ankelen en unik stabilitet samtidig som bevegelsesevnen i ankelen ikke påvirkes.

Ankelstøtte Active Ankle T2 har en unik fordel da konstruksjonen ikke tar opp noe plass i skoene. Fotplaten plasseres under den normale innersålen i skoene og blir sittende også etter aktivitet. Ankelstøtten gir en god støtte på innsiden og utsiden av ankelen, og kan med fordel  benyttes i alle typer idrettssko. Active Ankle har et fór som er laget i PE-skum med lukkede celler for best brukerkomfort  og god hygiene. Fóret gir en effektiv trykkavlastning og tar ikke til seg svette eller vann ved bruk, noe som gjør Active Ankle veldig enkel å holde ren.  For optimal og effektiv påføring av Active Ankle har ankelstøtten et 5 cm bredt bånd som enkelt og effektivt strammer til og stabiliserer skinnene mot ankelen. 

Ankelstøtte Active Ankle T2 kan med fordel brukes for ankelskader uansett om høyre eller venstre fot er rammet, samt ved indre og ytre leddbåndskader.


StørrelseSkostørrelse
Small35 - 40
Medium41 - 44
Large45 - 48
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Jeg er orienteringsløper og leter etter en ankelstøtte som er enkel å rengjøre etter en treningsøkt i skogen. Hvilken skal jeg velge?
Svar. Active Ankle T2 er en veldig stabil ankelstøtte laget av HDPE-plast som er ekstremt lett å rengjøre. Foret er et polyuretan-fôr som er fukt- og vannavvisende for enkel og effektiv stabilitet og rengjøring.

Spørsmål. Jeg kan ikke bestille til høyre eller venstre? Hvordan gjør jeg det?
Svar. Active Ankle er ikke tilpasset til høyre eller venstre fot, men fungerer i stedet like godt på høyre eller venstre ankel. Produktet har en utside som er merket med "outside of ankle" som alltid skal påføres på ankelens utside for best mulig funksjon og passform. Avhengig av hvordan du da vrir på ankelstøtten blir det da et produkt for høyre eller venstre fot.

 

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

1

Avlasting

1

Varme

1