Ankelstøtte Wraptor - Med extra stabiliserende stroppesystem
Ankelstøtte Wraptor Ankelstøtte Wraptor Ankelstøtte Wraptor

Ankelstøtte Wraptor Speed LACE

  •  589 kr 

En av markedets mest stabile og mest innovative ankelstøtter for indre og ytre ustabile leddbåndskader i ankelen. Les mer

  • Optimal stabilitet for en ustabil ankel
  • Overlegen stabilitet og fleksibilitet for best mulig resultat
  • Individuell tilpasning for optimal funksjon
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Markedets mest stabile og mest innovative ankelstøtte utviklet for å effektivt motvirke vridninger/forstuinger ved krevende situasjoner som f.eks. innebandy, håndball, volleyball. Wraptor ankelstøtte er neste generasjons ankelstøtte spesielt utviklet for optimal funksjon, effektiv stabilisering og enkel påføring ved ankelskader, f.eks. leddbåndskader, forstuinger og vridninger.

Ankelstøtte Stabil med extra stabiliserende stroppesystem har en unik konstruksjon som kombinerer produktets alle egenskaper for best mulig stabilitet og smidighet. Ankelstøttens to stabiliserende bind lager en såkalt hællåsing noe som sørger for en unik individuell stabilisering av hælen og dermed hele ankelen. De to båndene er laget av 100 % nylonstropper som effektivt former seg etter ankelen og tillater kraftig stabilisering av ankelens innside og utside ved behov. Konstruksjonen av stroppene gir god stabilitet som ligner fotens egne leddbånd, og disse kan enkelt justeres og tilpasses for å gi riktig mengde støtte over riktig del av ankelen.

Ankelstøtte stabiliserende 8-band gir ytterligere kontroll og stabilitet. 8-bandet kopierer egenskapene til taping, men på en mye enklere måte. Bindet kan fritt plasseres over ønsket del av ankelen for å oppnå en individuell stabilisering. 8 bindet er en utmerket funksjon for å stabilisere f.eks. En fotballankel, der behovet for støtte og kontroll over ankelens fremre region er større.

Kombinasjonen og plasseringen av de ekstra stabiliserende stroppene gir en av markedets mest stabile og fleksible ankelstøtter i en og samme beskyttelse. Ankelstøtten Wraptor har en unik konstruksjon av Shark-Skin-materiale plassert på innsiden av ankelstøtten akkurat over området for indre og ytre leddbåndskader. Shark-Skin er et materiale som fester seg mot huden eller strømpen, noe som gir en veldig god stabiliserende egenskap. Denne funksjonen er unik, og finnes kun på Wraptor. Ankelstøtten med extra stabiliserende stroppesystem er laget av et ekstremt slitesterkt nylon for optimal slitestyrke og formstabilitet. Fóret er laget av noe som kalles Spacemesh, et luftig materiale som leder fuktighet bort fra huden, for å skape de beste forutsetninger for optimal brukerkomfort.

Ankelstøtten Wraptor er utrustet med et unikt snøresystem Speed Lace som muliggjør rask, eksakt tilpasning og justering av ankelstøtten.
Speed Lace er oppdelt i en nedre og en øvre seksjon, noe som gjør det mulig med en individuell tilpasning av øvre respektive nedre del av ankelen for best mulig individuell tilpasning og stabilisering. 


StørrelseMål slik som vist på bildet
X-Small25 - 28 cm
Small28 - 30 cm
Medium30 - 33 cm
Large33 - 36 cm
X-Large36 - 39 cm
Passer både til højre og venstre fod
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Jeg spiller håndball og har ved flere anledninger forvridd ankelen min. Jeg opplever at jeg trenger en veldig stabil ankelstøtte.
Svar. Wraptor er en av markedets mest stabile ankelstøtter som individuelt kan tilpasses etter akkurat dine unike behov. Takket være de lange, stabiliserende bandene kan støtten tilpasses på inn- eller utsiden av ankelen for optimal stabilitet. Wraptor makter å stabilisere tredje grads ankelskader med ligamentpåvirkning.

Spørsmål. Tar produktet stor plass i skoene mine?
Svar. Nei, ankelstøtten tar bare plass i skoene i det samme området som du har lisser, noe som innebærer at du bare trenger å snøre opp skoen for at det skal fungere optimalt med Wraptor.

Spørsmål. Hvordan vasker jeg ankelstøtten min?
Svar. Vi anbefaler at du vasker produktet for hånd i maks 30 grader, slik at den ikke utsettes for den mekaniske slitasjen i vaskemaskinen. Gjør det til en vane at du lukker den harde borrelåsen mot den myke når du ikke bruker produktet, så kommer borrelåsen til å fungerer mye lenger.

Spørsmål. Er Wraptor vanskelig å benytte?
Svar. Nei, første gang må man ofte følge instruksjonene for hvordan den skal tilpasses, men etter dette er sjelden noe problem å feste produktet på riktig måte. Dersom du har noen spørsmål kan du alltid ringe kundeservice på  08-244734 for å få hjelp med påsetting av støtten.

Spørsmål. Jeg har kjøpt en Wraptor og forsøkt den hjemme, men opplever at jeg kan røre ankelen sidelengs selv om beskyttelsen sitter riktig. Er produktet for stort?
Svar. Nei, Wraptor er konstruert for å motvirke skadelige stillinger, ikke for å immobilisere hele ankelen. Du skal normalt kunne bevege ankelen sidelengs, men skal ikke kunne komme utenfor ankelens normale bevegelsesmønster, som er det som skjer ved en ankelskade. Bevegelsen sidelengs sikrer en normal funksjon i ankelen, samtidig som støtten motvirker ytterligere skadelige stillinger og sikrer at du ikke vrikker foten gang på gang.

 

Egenskaper

Stabilitet

5

Kompresjon

4

Avlasting

3

Varme

1