Ryggstøtte med skinner CoTEX stabil
Ryggstøtte med skinner Ryggstøtte med fire skinner

Ryggstøtte med skinner CoTEX stabil

  •  1299 kr 

Ekstra stabil ryggstøtte for extra støtte av en smertefull rygg

Les mer

  • CoTEX-materiale for ekstra høy grad av kompresjon
  • Fire stabiliserende skinner plassert over problemområdet
  • Ekstra stabiliserende bånd
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Ryggstøtte med skinner CoTEX stabil er et helt nytt produkt laget av CoTEX, et flatstrikket og elastisk tekstilmateriale som muliggjør optimal kompresjon ved en smertefull korsrygg. Ryggstøtten påføres på framsiden ved hjelp av en tynn og smidig lavprofil borrelås for en ekstremt lav profil ved bruk under klær. Borrelåsen kan enkelt tilpasses for å gi produktet ulike grader av støtte, helt avhengig av behov og situasjon. Ryggstøtten har 4 stabiliserende skinner plassert over korsryggen for lokal stabilitet over det smertefulle området i korsryggen. Skinnene er plassert på begge sider, to på høyre og to på venstre side av ryggraden for optimal anatomisk stabilitet. Skinnene bidrar til en effektiv avlastning og støtte ved smerter og problemer med korsryggen.

Ryggstøtte med skinner CoTEX stabil har to elastiske, ekstra stabiliserende bånd for optimal stabilisering av korsryggen. Båndet kan strammes individuelt for justerbar støtte fra høyre til venstre side av korsryggen, og bidrar effektivt til ekstra støtte for en smertefull korsrygg. De ekstra stabiliserende båndene kan også tilpasses i høyden for å øke kompresjonen og støtten over nedre respektivt øvre delen av ryggen helt etter behov. Båndene festes med borrelås foran på produktet.

Ryggstøtte CoTEX stabil er konstruert med påføringshjelp i form av et håndgrep som letter påføringen, og når man skal ta av og på seg ryggstøtten. Takket være det tynne CoTEX-materialet får ryggstøtten en veldig lav profil, noe som gjør at man kan bruke produktet under klær i alle situasjoner. CoTEX er et materiale som puster, noe som bidrar til høy grad av brukerkomfort.


StørrelseOmkretsmål rundt nedre delen av midjen (cm)
Small75 - 83 cm
Medium83 - 91 cm
Large91 - 99 cm
X-Large99 - 107 cm
XX-Large107 - 115 cm
XXX-Large115 - 130 cm
Måleinstruksjoner
Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

4

Avlasting

4

Varme

2