Støttebandasje til tennisalbue med avlastende pute | Rehaboteket
Støttebandasje til tennisalbue bandasje til tennisalbue spenne_til_tennisalbue

Støttebandasje til tennisalbue med avlastende pute

  • 449 kr

Tennisalbuestøtte PRO er en ekstra stabil albuestøtte, spesielt utviklet for effektiv lindring av tennisalbue, golfalbue og musearm.

Les mer

  • Ekstra effektiv avlastning av tennisalbue
  • Bandasje med termoplastisk kjerne for optimal avlastning
  • Integrert kompresjonsskala
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt & Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Tennisalbuestøtte PRO er laget av et dobbeltlaminert og formstabilt tekstilmateriale med en termoplastisk kjerne for optimal og effektiv avlastning og lindring av et smertefullt, betent muskelfeste.
Termoplasten har anatomisk passform, følger konturen til underarmen med sin C-form og bidrar med en mer stabil og effektiv evne til å skape lindring over musklene på underarmen. Plastkjernen er sydd inn i en myk og tynn tekstilbase for best mulig komfort. Kombinasjonen av kjernen i termoplasten og det myke tekstilet sørger for funksjon, komfort og effektiv avlastning og lindring ved behandling av tennisalbue, golfalbue og musearm, uansett bruksområde.
 
Tennisalbuestøtte PRO har unike egenskaper og kombinerer formstabilitet og fleksibilitet i ett og samme produkt. Dette bidrar til en effektiv og jevn trykkavlastning over musklene, noe som skaper jevn og presis lindring av tennisalbuen.
Avlastningsgraden kan enkelt justeres ved hjelp av plastkjernens elastiske justeringsbånd.
Den påsydde D-ringen som båndet går gjennom, er utstyrt med en elastisk stropp. Jo hardere stroppen strammes, jo mer avlastning gir den. PRO-modellen gir et unikt tilpasningsalternativ og tillater optimal individuell tilpasning i forhold til problemer og aktivitet. Mengden kompresjon som påføres i støtten kan lett leses på den påtrykte skalaen til tennisalbuestøtten. Skalaen går fra 1–8 og muliggjør samme påføring og støtte/kompresjon hver gang. Skalaen avleses enklelt av på utsiden av strammestroppen.
 
Tennisalbuestøtte PRO har en unik tredelt pelotte (pute) som har funksjonen å øke graden av avlastning lokalt over musklene under smertepunktet på innsiden eller utsiden av albuen. Puten er montert inne i støttens anatomiske og termoplastiske skinne, noe som bidrar til en jevn og fokusert funksjon for å avlaste belastningen fra hånden og håndleddet opp i albuen.
Jo strammere tennisalbuestøtten strammes, jo større avlastende og lindrende effekt oppnås.
Puten kan roteres og plasseres fritt innenfor støtten, slik at individuell tilpasning for optimal behandling avhenger av hver brukeres spesifikke behov for støtte og lindring.
 
På motsatt side av putens plassering er en innstøpt silikonmarkør. Funksjonen til silikonmarkøren er å øke og forbedre festet til støtten ytterligere under bruk. Ettersom silikon generelt er et klebemateriale, økes fikseringen av hele støtten på en enkle måte, noe som er en viktig funksjon for belastning med høy intensitet eller arbeid med et større bevegelsesområde.
Tennisalbuestøtte PRO er også laget med en ultralav profil med en total tykkelse utenfor puten på 2 mm. Den tynne og fleksible konstruksjonen gjør at støtten forstyrrer minimalt, både under kontorarbeid med underarmen hvilende mot bordplaten samt under sport eller trening.
 
Plasseringen av støtten skal være ca. 5 cm under det smertefulle muskelfestet mot hånden. Puten sørger for effektiv lindring av golfalbue, tennisalbue eller musearm uansett plassering.
Tennisalbuestøtte PRO er et av våre mest avlastende og lindrende produkter for tennisalbue, musearm og golfalbue, og bidrar effektivt til avlastning, smertelindring og behandling av problematiske albuer.


StørrelseOmkretsmål rundt albuen (cm)
Universal storlek20 - 36 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Hvorfor en pute? Hva gjør puten?
Svar. Puten gir ekstra effektiv avlastning over muskelbunten for å ytterligere bidra til en minsket muskelaktivitet i det betente senefestet. Puten har en unik egenskap - det gir jevn trykkavlastning.

Spørsmål. Kan jeg bruke produktet både for tennis- og golfalbue?
Svar: Ja, produktet avlaster både tennis- og golfalbue i samme produktløsning.

Spørsmål. Skal bandasjen sitte over smertepunktet i albuen?
Svar: Nei, produktet skal ikke berøre den smertefulle betennelsen i armkroken, men skal plasseres ca. 5 cm nedenfor problemområdet over underarmen.

Spørsmål. Hvordan skal jeg plassere produktet ved tennisalbue?
Svar. Produktet skal avlaste muskelbunten mellom det betente senefestet i albuen og hånden. Plasser båndet med den fastsydde puten ca. 5 cm nedenfor problemområdet, på underarmen, for best avlastning.    

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompresjon

5

Avlasting

4

Varme

1