Støttebandasje til tennisalbue PRO med avlastende silikonpute | Rehaboteket
Støttebandasje til tennisalbue bandasje til tennisalbue spenne_til_tennisalbue

Støttebandasje til tennisalbue PRO med avlastende silikonpute

  • 449 kr

Unikt bandasje for tennis-, golf- og musearm. Den justerbare og unike silikonputen sikrer deg optimal avlastning ved problemer.
 

Les mer

  • Ekstra effektiv avlastning av tennisalbue
  • Silikonpute som kan tilpasses for optimal individuell behandling
  • Bandasje med termoplastisk kjerne for optimal avlastning
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt & Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Støttebandasje til tennisalbue PRO er en ekstra stabil albuespenne spesielt utviklet for en ekstra effektiv avlastning ved tennisalbue, golfalbue, og musearm.
Albuebåndet er laget av et dobbelt laminert, formstabilt materiale med en termoplastisk kjerne for optimal og effektiv avlastning av et smertefullt og betent muskelfeste. Termoplasten utgjør selve kjernen i spennen og har blitt laminert med et mykt og komfortabelt tekstilmateriale for aller beste brukerkomfort. Kombinasjonen av termoplast og tekstil sikrer best mulig funksjon og ekstra effektiv avlastning for behandling av tennis-, golf-, og musearm.
Formstabiliteten til materialet bidrar til en effektiv og jevn trykkfordeling over muskelbunten.

Graden av avlastning kan enkelt tilpasses ved hjelp av spennens elastiske justeringsbånd. Båndet kan settes hvor som helst på produktet for individuell tilpassing. Støttebandasje til tennisalbue PRO har en unik tredelt silikonpute plassert på beskyttelsens innside for en effektiv punktavlastning over muskelbunten. Silikonputen sikrer optimal avlastning av det betente muskelfestet, og sørger for avlastning uavhengig av produktets plassering.
Silikonputen kan på en unik måte posisjoneres for å forsterke avlastningen, og kan også tilpasses individuelt for å optimalisere behandlingen etter hver enkelt brukers spesifikke behov.
Støttebandasjen har en unik form som muliggjør en bredere avlastning over albueleddet for en mer effektiv avlastning.
Plasseringen av silikonputen kan individualiseres for best effekt.Plasser puten fritt over spennen for beste funksjonalitet. Spennens bredere del gir en ekstra effektiv behandling/avlastning av tennisarm-, musearm-, eller golfalbue. Plasseringen av båndet skal være ca. 5 cm nedenfor det smertefulle muskelfestet mot hånden. Den tredelte silikonputen sikrer effektiv avlastning uansett plassering for golf-, tennis- eller musearm.
Støttebandasje til tennisalbue PRO er en av våre mest avlastende produkter for tennisalbue, musearm og golfalbue, og bidrar effektivt til avlastning, smertelindring og behandling av problematiske albuer.


StørrelseOmkretsmål rundt albuen (cm)
Universal storlek20 - 36 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Hvorfor en silikonpute? Hva gjør puten?
Svar. Puten gir ekstra effektiv avlastning over muskelbunten for å ytterligere bidra til en minsket muskelaktivitet i det betente senefestet. Silikon har en unik egenskap - det gir jevn trykkavlastning.
Silikonputen har tre ulike høyder for en optimal individuell tilpasning.

Spørsmål. Kan jeg bruke produktet både for tennis- og golfalbue?
Svar: Ja, produktet avlaster både tennis- og golfalbue i samme produktløsning.

Spørsmål. Skal bandasjen sitte over smertepunktet i albuen?
Svar: Nei, produktet skal ikke berøre den smertefulle betennelsen i armkroken, men skal plasseres ca. 5 cm nedenfor problemområdet over underarmen.

Spørsmål. Hvordan skal jeg plassere produktet ved tennisalbue?
Svar. Produktet skal avlaste muskelbunten mellom det betente senefestet i albuen og hånden. Plasser båndet med den fastsydde puten ca. 5 cm nedenfor problemområdet, på underarmen, for best avlastning.