Epikondylittbandasje BOA® med avlastende Epi-pute
Epikondylittbandasje Epikondylitt bandasje

Epikondylittbandasje BOA®

  •  699 kr 

Effektiv, nøyaktig og målrettet avlastning ved epikondylitt, tennisalbue eller golfalbue. 

Les mer

  • BOA-systemet sikrer nøyaktig avlastning for best mulig resultat
  • Ekstremt lav profil ved bruk, fungerer under alle typer klær.
  • Målrettet avlastning med den unike Epi-puten
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Epikondylittbandasje BOA® er et helt unikt bånd for enkel og effektiv avlastning av tennisalbue og musearm for hverdagsbruk ved arbeid foran datamaskiner og digitale stasjoner. Epikondylittbandasje BOA® er et ekstremt smidig bånd, og med en tykkelse på kun 1 mm kan båndet benyttes i alle situasjoner uten at det forstyrrer hverdagslige gjøremål som f.eks. kontorarbeid, arbeid ved datamaskin med mus eller andre finmotoriske arbeidsoppgaver. Epikondylittbandasjen fungerer optimalt under hverdagsklær uten å forstyrre eller synes ved bruk.

Epikondylittbandasje BOA® er utstyrt med det unike BOA®-systemet som muliggjør en helt unik avlastning ved betennelse i albuen. BOA®-systemet bidrar til en effektiv, målrettet avlastning umiddelbart over berørt muskel på underarmen.

Epikondylittbandasje BOA® har en avlastende Epi-pute som kan plasseres fritt over spennen for å oppnå individuelt tilpasset avlastning ved smerter og problemer med betennelse i albuen. Epi-puten er konstruert med tre ulike kontaktflater mot muskelen for ekstra effektiv avlastning og smertelindring. Epi-puten er også utstyrt med fikserende silikonpunkter for ekstra effektiv fiksering og avlastning over muskelen. Puten plasseres ca. 5 cm nedenfor det smertefulle muskelfestet, direkte over muskelen. Puten kan fritt flyttes rundt på bandasjen, og bidrar til en individuell tilpasning og avlastning ved problemer med tennisalbue og musearm.

BOA®-systemet har en helt unik konstruksjon, som kombinerer ekstremt enkel tilpasning og målrettet punktavlastning for problemer med musearm. Den unike BOA®-skiven strammes enkelt ved å rotere skiven med klokken, og som resultat øker skiven graden av avlastning over Epi-puten. Avlastningen blir ekstremt målrettet over problemområdet takket være BOA®-systemet, noe som gir best mulig resultat og smertelindring ved tennisalbue, golfalbue eller musearm. BOA®-skiven er dekket med et sklisikkert materiale, noe som sikrer enkel tilpasning av graden avlastning også ved minimal håndstyrke.

Epikondylittbandasje BOA® er laget av et ekstremt slitesterkt kunstskinn for optimal slitestyrke, lav profil samt en diskret design.


StørrelseOmkretsmål rundt albuen (cm)
Small/Medium24 - 30 cm
Large/X-Large28 - 38 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Er BOA-systemet lett å bruke? Er det f. eks. noen risiko for at nylonlinen floker seg?
Svar. Ja, BOA-systemet er veldig lett å bruke. Vri på skiven for å øke støtten, slik at linen strammes og kompresjonen øker. Linen kan ikke floke seg, fordi den ligger festet i ulike føringskanaler i produktet for å sikre optimal funksjonalitet.