Skulderstøtte Acromed | Rehaboteket

Skulderstøtte Acromed

  •  1499 kr 

Acromed er en ny type skulderortose for ekstra støtte og kompresjon ved kroniske problemer med f.eks. artrose i skulderen, frozen shoulder, innklemmingsproblemer eller instabilitet.

Les mer

  • Luftig høykompresjonsmateriale
  • Ekstra stabilitet, kontroll og komfort
  • Egnet for kroniske skulderproblemer
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Acromed er en helt ny type skulderstøtte som bidrar med økt kompresjon og stabilitet i et stivt og smertefullt skulderledd. Ortosen er laget av et tynt, luftig og komprimerende materiale som er spesielt egnet for hverdagsbruk over lang tid – for eksempel en hel arbeidsdag. Konstruksjonen har et elastisk og komprimerende materiale rundt leddet i kombinasjon med et stabiliserende båndsystem, som gir ortosen mulighet til å stabilisere og sikre skulderleddet ved behov for ekstra støtte og stabilitet.

Skulderstøtten har en unik anatomisk passform, noe som sikrer korrekt kompresjon rundt hele skulderleddet og overarmen. Effekten av kompresjon rundt et smertefullt ledd gir minsket opphovning og økt sirkulasjon, noe som ofte bidrar til effektiv smertelindring, økt stabilitet og økt bevegelsesevne.
Acromed har et unikt stabiliserende båndsystem som skal festes rundt overarmen. Båndsystemet er enkelt å justere og gir en enestående mulighet for å tilpasse ortosens stabilisering etter individuelle behov. Ulike aktiviteter krever ofte ulik mengde støtte og kontroll, noe som enkelt kan justeres med Acromed. Dersom aktiviteten krever mer støtte og kontroll, strammes båndene hardere, noe som gir økt stabilitet og en mer effektiv bevegelseskontroll av skulderleddet.

Skulderstøtten er enkel og behagelig å bruke takket være det tynne materialet, og den anatomiske konstruksjonen forenkler av- og påtagning av ortosen. Støtten har også et ekstra festebånd som settes på rundt overkroppen, og som bidrar til bedre fiksering ved bevegelsesfylte aktiviteter.
Bruk Acromed ved:
 - Smerter og problemer med skulderleddet
 - Lettere instabilitetsproblemer og subluksasjon
 -  Artrose i skulderleddet med smerter og opphovning
 - Frozen shoulder
 - Innklemmingsproblemer i skulderleddet
 - Vevskade med behov for ekstra støtte
 - Opphovning med lokale betennelsessmerter og problemer med skulderen

Skulderstøtten lages i en høyre- eller venstremodell for å sikre best mulig anatomisk passform.
Det pusteaktive kompresjonsmaterialet gjør Acromed til en optimal skulderstøtte for hverdagens kroniske skulderproblemer, der det er behov for ekstra støtte og stabilitet rundt et smertefullt skulderledd.


StørrelseOmkretsmål rundt overarmen
Størrelse 1- 26 cm
Størrelse 226 - 29
Størrelse 329 - 33
Størrelse 433 - 36
Størrelse 536 - 39
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Jeg har problemer med skulderen på jobben, og leter etter en pustende støtte som ikke blir for varm. Kan Acromed være noe for meg?
Svar. Ja, Acromed er en ventilerede tekstilortose som er pusteaktiv og fungerer optimalt ved bruk over lengre perioder, som for eksempel en full arbeidsdag.

Spørsmål. Hvordan finner jeg riktig størrelse for skulderstøtten?
Svar. Mål omkretsen rundt en avslappet overarm for å få en indikasjon om hvilken størrelse som passer best for deg.

Spørsmål. Skal jeg bære skulderstøtten rett mot huden?
Svar. Skulderstøtten kan bæres rett mot huden, men vi anbefaler at du har en tettsittende t-skjorte mellom huden og ortosen. Da trenger du ikke å vaske skulderstøtten like ofte som t-skjorten, noe som minsker slitasjen.

Spørsmål. Hvordan vasker man dette produktet?
Svar. Vaskerådet er 30 °C håndvask – skyll produktet etter vask, og la det lufttørke før bruk.

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

4

Avlasting

4

Varme

1