Støtdempende såle Cush | Rehaboteket
Støtdempende såle Cush Støtdempende såle Cush Støtdempende såle Cush

Støtdempende såle Cush

  •  369 kr 

Cush en støtdempende, stabiliserende innersåle utviklet for lave og nøytrale fotbuer for økt stabilitet og støtdemping uavhengig av situasjon eller aktivitet

Les mer

  • Utviklet for lave og nøytrale fotbuer < 30 mm
  • Laget av myk og støtdempende PU
  • Ekstra stabilitet for hæl og mellomfot
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Cush er en støtdempende innersåle utviklet for lave og nøytrale fotbuer laget av myk og formstabil PU polyuretan. PU er et støtdempende materiale som samtidig har enorm slitestyrke og holdbarhet over tid. Cush er laget utelukkende i PU, som gir samme grad av støtdemping for hele foten, hælen, mellomfoten og forfoten i en og samme såle. Materialet har en lett klebende underside som sikrer fiksering og reduserer risikoen for bevegelse i skoen.

Cush har en forsterket hæl- og midtfotstøtte laget av nylon som stabiliserer hæl og fotbue i samme konstruksjon. Hældelen er forsiktig avrundet for å skape en effektiv støtte rundt ytterkanten av hælen og hulfotstøtten har en naturlig flex på 4 mm som gir en stabil støtte som samtidig lar mellomfoten følge et naturlig bevegelsesmønster under laste. Det støtdempende PU-materialet i kombinasjon med det stabile nyloninnlegget skaper en såle som best kombinerer støtdemping og støtte for lave til normale fotbuer opp til 30 mm.

Unike funksjoner Cush
- Dynamisk fotbuestøtte - skaper en fleksibel støtte som stabiliserer fotbuen og samtidig tillater bevegelse. Flexen er 4 mm i hulfoten, noe som gjør dynamikken som stabiliserer hulfoten og samtidig tillater bevegelse.
- Stabil hælstøtte - sentrerer og stabiliserer hælen mens den stive støttebarrieren rundt hælens fettpute skaper ekstra støtte for å redusere problemer og tretthet. Hælstøtten bidrar til å bevare hælens naturlige støtdemping, fettputen under hælbenet.
- Støtdempende hælsone – reduserer belastningen på hælen under bevegelse og aktivitet. Det innkapslede PU-materialet under hælen optimerer støtdemping opp og ned med minimal tretthet i tykkelsen for best langvarig støtdemping.

Sålen egner seg like godt til hverdags, på arbeidsplassen som til sport og trening og kan enkelt justeres for nøyaktig passform med skarp saks og har størrelseslinjer foran på sålen for å lette justeringen.
Rengjør sålen med lunkent vann og en mild såpeløsning. Unngå å tørke sålen i et varmeskap eller i nærheten av andre varmekilder.


StørrelseSkostørrelseMaks lengde
X-Small35 - 37 240 mm
Small38 - 40255 mm
Medium 39 - 41270 mm
Large42 - 43285 mm
X-Large44 - 47305 mm

Spørsmål. Jeg har en nøytral bue, er Cush riktig for meg?
Svar. Ja, Cush er utviklet for å passe lave og nøytrale buer med en buehøyde på opptil 30 mm

Spørsmål. Kan jeg bruke Cush for min dårlige hæl, det gjør vondt når jeg går lange avstander.
Svar. Ja, Cush er utviklet for å stabilisere og dempe hælen blant annet. Den forsterkede hælskålen, PU-materialet og den mykere sonen under hælen er tre unike funksjoner som alle er der for å hjelpe en problematisk hæl.

Spørsmål. Fungerer sålen i alle sko?
Svar. Sålen fungerer i de fleste sko og erstatter skoens eksisterende innleggssåle, som du fjerner før du legger ned sålen.