VIVA Work | Rehaboteket

VIVA Work

  •  469 kr 

VIVA WORK gir et mykere, mer stabilt steg med forbedret hygiene og komfort for en hel arbeidsdag på harde underlag.

Les mer

  • Ekstra støtdemping over hele foten ved harde underlag
  • Avlaster fotbuen og forfoten med innebygde forsterkede støttefunksjoner
  • Slitesterk og friksjonsfri med et lag aktivt karbon for optimal skohygiene
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Ekstra støtdempende arbeidssåle for harde gulv og underlag
VIVA work er en teknisk utviklet såle som kombinerer optimal komfort, støtdemping og stabilitet for hele foten. Støttefunksjonene skaper en ekstra avslappet posisjon for foten i skoen og forebygger lokal utmattelse, spesielt i fotbuen og forfoten, i løpet av en lang arbeidsdag på hardt underlag. VIVA work består av flere lag med materialer som gir sålen sine unike egenskaper.
Det øverste laget mot foten er laget av et slitesterkt og friksjonsreduserende lag som minimerer risikoen for gnagsår mot foten ved langvarig belastning over lange avstander gjennom hele arbeidsdagen.
VIVA work har en unik konstruksjon med to lag støtdempende materiale som er ekstremt tynt for å optimere kombinasjonen av støtdemping og komfort.
Et av de midterste lagene er en myk og støtdempende innersåle av lateks med aktivt karbon som effektivt binder lukt.

Gjør det til en vane å ta ut sålene etter en dags bruk, og det aktive karbonlaget ventileres effektivt, noe som gir mindre lukt i arbeidsskoene.
Den innebygde forfotputen har som funksjon å stabilisere forfoten på samme måte som fotbuestøtten stabiliserer fotbuen. Puten er montert i sålen og løfter forfotsbuen, noe som igjen skaper en avlastning over forfotsputen.

Den ytre plastforsterkningen gir ekstra støtte som følger fotens kontur. I midten av hælen er det et mykere, ekstra støtdempende PU-innlegg. PU-innlegget som er innkapslet i den ekstra stabile hælstøtten, har som funksjon å skape bedre forutsetninger for demping lokalt under hælen og redusere støtet som genereres i forbindelse med et kraftig hælislag.

Kombinasjonen av hæl-, midtfot- og forfotsstøtte i kombinasjon med hygieniske materialer og lag gjør VIVA WORK til en optimal støtdempende såle for lange arbeidsdager på hardt underlag.


SkostørrelseSålenes lengde mm
36235 mm
37242 mm
38248 mm
39253 mm
40260 mm
41266 mm
42278 mm
43284 mm
44291 mm
45297 mm
46304 mm
47309 mm
48315 mm

Hvordan vet jeg hvilken størrelse jeg skal bestille?
Normalt tar du utgangspunkt i din "vanlige" størrelse, som vi vet kan variere fra skoprodusent til skoprodusent. Vi oppgir alltid det maksimale målet i mm for hver størrelse, slik at du kan sjekke størrelsen på din eksisterende såle eller sko. Det gjør det enklere og sikrer at du får riktig størrelse rett hjem.

Jeg jobber på et stort lager og går lange avstander hver dag, kan WORK være noe for meg?
Ja, absolutt! WORK er utviklet for å gi ekstra effektiv støtdemping over hele foten og vil gjøre hvert eneste skritt du tar mykere i kombinasjon med sålens stabiliserende egenskaper som gir gode forutsetninger for å motvirke tretthet og fotproblemer.

Støtter sålen fotbuen min?
Ja, det innebygde skaftet (den svarte delen av sålen) er laget av et formstabilt plastmateriale som er formstøpt for å støtte både hælen og fotbuen i samme konstruksjon.