Cush Plus innersåle | Rehaboteket
støtdempende innersåle Cush plus støtdempende innersåle støtdempende innersåle Cush plus

Cush Plus innersåle

  •  369 kr 

Cush Plus en støtdempende, stabiliserende innersåle for nøytral/høy fotbue for støtdemping og stabilitet uavhengig av situasjon eller aktivitet.

Les mer

  • Ekstra stabilitet for hæl og mellomfot
  • Laget av myk og støtdempende PU
  • Utviklet for nøytrale og høye fotbuer < 35 mm
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Cush Plus er en dempende såle for nøytrale og høye fotbuer laget av myk og formstabil polyuretan PU. PU er et støtdempende materiale, samtidig som det har enorm slitestyrke og holdbarhet over tid.
Cush Plus gir samme grad av støtdemping for hæl, mellomfot og forfot i en og samme såle. PU-materialet har en lett klebende overflate som sikrer fiksering og reduserer risikoen for bevegelse i skoen, noe som gjør sålen ekstra egnet selv for høyintensiv sport og trening med start- og stoppbevegelser som normalt belaster såler og sko.

Cush Plus har en forsterket hæl- og midtfotstøtte laget av nylon som stabiliserer hæl og fotbuen i samme konstruksjon. Hældelen er avrundet for å skape effektiv støtte rundt ytterkanten av hælen og hulfotstøtten har en naturlig flex på 6 mm som gir en stabil støtte som samtidig lar mellomfoten følge et naturlig bevegelsesmønster under belastning Det støtdempende PU-materialet som dekker hele foten i kombinasjon med det stabile nyloninnlegget under materialet skaper en såle som best kombinerer støtdemping og støtte for normale til høye fotbuer opp til 35 mm.

Unike funksjoner Cush Plus
- Dynamisk fotbuetstøtte - skaper en fleksibel støtte som stabiliserer fotbuen og samtidig tillater bevegelse. Flexen er 6 mm i fotbuen, noe som gjør at den dynamiske fotbuestøtten fordeler støtten over hele mellomfoten og skaper en fleksibel støtte som stabiliserer og samtidig tillater bevegelse.
- Stabil hælstøtte - sentrerer og stabiliserer hælen mens den stive støttebarrieren rundt hælens fettpute skaper ekstra støtte for å redusere problemer og tretthet. Hælstøtten bidrar til å bevare hælens naturlige støtdemping, fettputen under hælbenet.
- Støtdempende hælsone – reduserer belastningen på hælen ved krenging. Det innkapslede PU-materialet under hælen optimerer støtdemping opp og ned med minimal tretthet i tykkelsen for best langvarig støtdemping.

Sålen egner seg til hverdagsbruk, på arbeidsplassen samt til sport og trening og kan enkelt justeres for nøyaktig passform med skarp saks og har størrelseslinjer foran på sålen for å lette justeringen.
Rengjør sålen med lunkent vann og en mild såpeløsning. Unngå å tørke sålen i et varmeskap eller i nærheten av andre varmekilder.


StørrelseSkostørrelse Maks lengde
X-Small 35 - 37 240 mm
Small 38 - 40 255 mm
Medium 39 - 41 270 mm
Large 42 - 43 285 mm
X-Large 44 - 47 305 mm

Spørsmål. Jeg har en nøytral fotbue, passer Cush Plus for meg?
Svar. Ja, Cush Plus er utviklet for å passe nøytrale og høye fotbuer med buehøyde opp til 35 mm

Spørsmål. Kan jeg bruke Cush Plus for min dårlige hæl, det gjør vondt når jeg går lange avstander.
Svar. Ja, Cush plus er utviklet for å stabilisere og dempe hælen blant annet. Den forsterkede hælskålen, PU-materialet og den mykere sonen under hælen er tre unike funksjoner som alle er der for å hjelpe en problematisk hæl.

Spørsmål. Fungerer sålen i alle sko?
Svar. Sålen fungerer i de fleste sko og erstatter skoens eksisterende innleggssåle, som du fjerner før du legger ned sålen.