Gelsåle SLIM | Rehaboteket
Støtdempende gelsåle Støtdempende gelsåle

Gelsåle SLIM

  •  199 kr 

Støtdempende gelsåle med en ekstra tynn og smidig konstruksjon for hverdagssko med begrenset plass

Les mer

  • Ekstra tynn og smidig såle
  • Støtdempende gelmateriale
  • Optimal for hverdagssko
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Gelsålen SLIM er en støtdempende gelsåle til daglig bruk. Sålen er laget for en kombinasjon av støtdemping og lett støtte av hælen og mellomfoten. Rundt hælen finnes det en forsterkningskant, som sammen med hælkappen på skoen skaper en ytre støtte for hælen. Midt under hælbenet har gelsålen et "bikubemønster" bestående av sekskantede støtdempende celler for en forbedret demping av hælen. Den ytre støtten til hælen fortsetter inn i fotbuen, og skaper en lettere hvelvstøtte også for mellomfoten i den samme konstruksjonen. Sålen har en ekstra tynn konstruksjon i forfoten med en materialtykkelse på bare 3 mm, noe som vanligvis passer i de fleste sko.Hvis skoen har en såle som kan tas ut, bør den helst fjernes for å få plass til den nye sålen. Gelsålen kan enkelt justeres i lengden og bredden ved behov, og har tydelige markeringer i sålens forkant for en jevn og korrekt tilpasning til den eksisterende skoen.

Undersiden av sålen er lett selvheftende for å bli best mulig festet til skoen og motvirke bevegelse av sålen under bruk.


Skostørrelse
35 - 38
39 - 42
43 - 46
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Kan sålen tilpasses i lengden?
Svar.  Ja, absolutt. Ved hjelp av en skarp saks kan både bredde og lengde klippes til.

Spørsmål. Hvordan rengjøres sålen?
Svar.  Sålen kan rengjøres ved å tørke av oversiden med en fuktig klut. Hvis den selvheftende undersiden blir skitten, kan den enkelt skylles av med vann og deretter lufttørkes.

Spørsmål. Er dette en såle jeg kan bruke i hverdagsskoene mine?
Svar.  Ja, det er akkurat dette gelsålen er ment å brukes til – den tar mindre plass enn andre såler for å også kunne fungere godt i litt trangere hverdagssko