Innleggssåle Orthosole Max | Rehaboteket
innleggsåle innleggsåle

Innleggssåle Orthosole Max

  •  699 kr 

Komplett innleggssystem for optimal støtte, stabilitet og støtdemping av hele foten. Innlegget kan enkelt tilpasses dine egne individuelle behov. Til hverdagsbruk, på arbeidsplassen eller ved idrett.

Les mer

  • Unik tilpasning etter egne individuelle behov
  • Ekstra støtte til hæl, mellom- og forfot
  • Optimal støtdemping med Poron® Urethane
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Orthosole Max gir helt unike muligheter til å tilpasse skoinnleggets stabiliserende og støttende egenskaper ut i fra behovene til hver enkelt person. Skoinnlegget gir en optimal kombinasjon av støtdemping og støtte for hele foten, og kan brukes til både hverdagsbruk, på arbeidsplassen eller ved idrett og mosjon.   
Sålens underside er laget av formstabil termoplast som omgir hele kontaktflaten på hælen i tillegg til den ytre, stive hvelvbuen på mellomfoten. Den formstabile konstruksjonen sørger for en ekstra effektiv hælstabilisering, sentrering av hælbenet og bedre stabilitet inn i mellomfoten.  

Fotbuen og forfothvelvingen stabiliseres individuelt av justerbare fotbuestøtter og forfotstøtter – såkalte pelotter. Hver innleggssåle leveres med tre ulike fotbuestøtter og tre ulike forfotspelotter for å kunne tilpasse sålen i forhold til individuelle behov. Fotbuestøttene er designet for å kunne støtte og stabilisere fotbuen under belastning på en god måte, og forfotspelotten hjelper til med å løfte den fremre fotbuen ved smerter og problemer i forfoten. Orthosole er den eneste prefabrikkerte innleggssålen som gir mulighet for å tilpasse graden av støtte i fotbuen og forfoten individuelt og uten begrensninger. Ved hjelp av den store variasjonen i fotbuestøtter og forfotspelotter kan innleggssålen på en enkel måte tilpasses og justeres helt i samsvar med individuelle forutsetninger.

På samme måte gis det også ekstra forfotstøtte i form av lav/myk, medium/middels hard og høy/hard pelott for å gi helt unik støtte til den fremre fotbuen og fothvelvingen. 
Innleggene festes enkelt med sterk og selvklebende borrelås på undersiden av sålen, og kan enkelt fjernes og justeres etter individuelle behov. Den enkleste måten å finne den støtten som passer best for deg, er å prøve seg frem med ulik høyde/hardhet. Hvis støtten må endres, justeres dette enkelt ved å bytte innlegg og høyde. 
 Orthosole Max er laget av et av de mest støtdempende materialene for sko og såler, Poron®  Urethan, som gir overlegen støtdemping. Materialet dekker hele kontaktflaten på hælen, mellomfoten og over hele forfoten for å gi best mulig støtdemping i alle slags situasjoner. 
 Under hælen på midten finnes det en annen støtdempende funksjon, nemlig PU-sonen. PU-sonen skaper ytterligere konsentrert støtdemping og sentrering ved belastning. Orthosole Max er den eneste innleggssålen på markedet med «Tri-zone» – tre lag med individuelt støtdempende materiale som på en god måte absorberer kraftige støt som kan forplante seg videre opp i kroppen via ankler, knær, hofter og rygg. 
 
Bruk innleggssålene Orthosole MAX ved:
- All slags sport og trening 
- På arbeidsplassen når du trenger ekstra støtte og støtdemping 
- Til hverdagsbruk når du trenger ekstra støtdemping og stabilitet 
- Ved problemer med nedsunket fremre fotbue med behov for ekstra pelottstøtte
- Ved hælsmerter og problemer der det er behov for ekstra myke og avlastende innlegg
- Ved problemer med nedsunket fotbue og behov for en justerbar fothvelvstøtte
 
Orthosole MAX fungerer like godt på arbeidsplassen som i treningsløypen, og kan brukes uten problemer både sommer og vinter. Orthosole MAX er ESD-godkjent (Elektrostatisk utladning) og kan brukes i arbeids- og sykehusmiljø sammen med ESD-sertifiserte arbeidssko. 
 
Innleggssålen rengjøres enkelt med lunkent vann og mild såpe, og skal lufttørkes før den tas i bruk. Innleggene kan enkelt justeres i lengden ved å klippe foran på sålen med en skarp saks. Siden den opprinnelige innersålen i skoen skal fjernes, fungerer den vanligvis som en perfekt mal for tilpasning av innleggssålen.  


SkostørrelseLengde mm
36-37,5245 mm
38-39255 mm
39-40262 mm
40-41,5272 mm
42-43280 mm
43-44290 mm
44-45298 mm
45-46,5308 mm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Kan jeg bruke forskjellige høyder på fotbuestøtten og pelottene? 
Svar. Ja, du kan fritt bruke de forskjellige høydene ut i fra dine egne individuelle behov. Fordelen med Orthosole er nettopp de individuelle tilpasningsmulighetene som tillater full tilpasning uten begrensninger. 
 
Hvordan fungerer forfotpelotten? 
Forfotpelotten fungerer akkurat som en fotbuestøtte, et fothvelvstøttende produkt som konsentrerer seg om den fremre fotbuen. Pelotten plasseres bak den fremre fotbuen og gir en støttende og løftende effekt som avlaster den fremre fotputen ved belastning. 
 
Hvilke sko kan man bruke Orthosole Max i? 
Orthosole Max kan brukes i alle sko der det er plass til den. Innleggssålen erstatter den opprinnelige innersålen, som kan fjernes for å gi best mulig plass til Max-innersålen.