Innleggssåle Air-Flow Ultra Dame | Rehaboteket
Innleggssåler Innleggssåler støtdempende såle støtdempende såle

Innleggssåle Air-Flow Ultra Dame

  •  499 kr 

Innleggssåle Air-Flow Ultra er en ekstra tynn og fleksibel støtdempende såle for hverdagsskoene dine med den unike Air-Flow teknologien for ekstra støtdemping

Les mer

  • Forbedrer støtdempingen i alle typer sko
  • Ekstremt tynn og fleksibel - bare 2,5 mm
  • Kombinerer støtdemping og støtte i samme Innleggssåle
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Innleggssåle Air-Flow Ultra er en videreutvikling av Air-Flow med ekstra støtdemping for hæl og mellomfot takket være sålens to innebygde dynamiske luftputer. Air-Flow Ultra er en ekstremt fleksibel støtdempende såle som er spesielt utviklet for å gi støtdemping som ligner på løpesko i hverdagssko med mindre plass.

Air-Flow Ultras unike og patenterte konstruksjon består av to luftputer for ekstra støtdemping er plassert lokalt i hælpartiet og mellomfoten. Luftsonene samarbeider for å sikre best mulig dynamisk støtdemping av både hæl og mellomfot i ett og samme produkt.
Luftpute 1 -  hælputen gir en optimal støtdemping av hælen ved kraftig hælisett, og er utviklet for å få et mykere steg i hverdagsskoene.
Luftpute 2 - mellomfotputen optimaliserer støtte og støtdemping av mellomfoten.
Samtidig som luftpute 1 demper støtet under hælbenet, komprimeres luften fra luftpute 1 til luftpute 2 i mellomfoten og bidrar til en effektiv støtdemping og ekstra støtte for fotbuen.
Denne funksjonen er helt unik og patentert av Air-Flow, og finnes bare i Air-Flow-sålene

Innleggssåle Ultra er en ekstra tynn og fleksibel såle for hverdagsbruk, og med en total tykkelse på bare 2,5 mm gir Air-Flow Ultra en mulighet til å ha den beste støtdempingen også i hverdagsskoene.
Air-Flow Ultra Dame erstatter skoenes vanlige innersåle, som fjernes og erstattes av Air-Flow-sålen hvis mulig.

Innleggssålen kan enkelt formes  og klippes ned i forkant ved hjelp av en skarp saks for å sikre nøyaktig passform. Dersom du har tatt ut den vanlige innersålen, er dette den beste malen for tilpassingen.
Rengjør Air-Flow Ultra med lunkent vann og tørk av innleggssålene. La sålene lufttørke før bruk, og unngå eksterne varmekilder som kan ødelegge den unike støtdempende konstruksjonen.


Størrelse
36 - 37,5
38 - 39,5
40 - 41,5
Måleinstruksjoner