Pelott såle for problemer med forfoten effektivt
Pelott såle Pelott såle

Pelott såle for problemer med forfoten

  •  269 kr 

Pelott såle for problemer med forfoten, tverplattfot. Den støttende pelotten løfter forfoten, og avlaster den fremre trampeputen

Les mer

  • Pelottsåle minsker belastningen på den fremre trampeputen
  • Løfter den fremre fotbuen effektivt
  • Fungerer i alle sko uansett hælhøyde
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Pelottsåle for effektiv avlastning ved problemer med forfoten og tverplattfot.

Smerter i forfoten forårsakes ofte av nedsunket fremre fotbue, tverplattfot som ofte synker ned og øker belastningen over den fremre trampeputen.
Det er ikke uvanlig at den nedsunkne, fremre fotbuen forårsaker trykk på nervebanene i framfoten, såkalt Mortons nevrinom, med en intensiv smerte i framfoten som en direkte konsekvens. 
Problemer med forfoten kan også oppstå uten at fotbuen har sunket ned, ofte i i forbindelse med bruk av høye hæler som har overbelastet den fremre trampeputen. 

Pelottsålen løfter effektivt opp en nedsunket fremre fotbue, og bidrar til en mer jevn belastning samt avlastning av forfoten ved bruk. Pelottsålen er laget av et mykt, formstabilt PU-skum som gir et stabilt og komfortabelt løft av den fremre fotbuen ved bruk. 
Pelottsålen er en såkalt 3/4-modell og tar minimalt med plass i forfoten, noe som sikrer at putesålen kan brukes i alle sko, uavhengig av modell eller hælhøyde.  Pelottsålen er også et godt hjelpemiddel ved f.eks. tverplattfot, hallux valgus med økt avlastning av stortåleddet ved bruk. Pelottsålen er laget av høykvalitativt skinn for topp komfort ved bruk, og kan enkelt flyttes mellom alle sko. 


Storlek
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
Måleinstruksjoner