VIVA Vinter | Rehaboteket

VIVA Vinter

  •  479 kr 

VIVA Winter er en varmende vintersåle med støtte og støtdemping for hele foten.

Les mer

  • Støtte, støtdemping og varmeisolering av hele foten
  • Innebygd forfotpute for å støtte den fremre fotbuen
  • Kombinasjon av 100 % lammeull og isolerende, mykt skumgummi
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

VIVA Winter er en unik, varmende vintersåle med kombinert støtte og støtdemping for hele foten. Det stabile skaftet under hæl og fotbue skaper en stabil støtte med lav profil som tar minimalt med plass i et par vintersko.

Støtten er forhåndsformet og støtter hele foten i belastet posisjon, både hæl, midtfot og forfot. I midten av hælen er det et mykere, ekstra støtdempende PU-innlegg som effektivt avhjelper kraftig hælislag. Den påmonterte forfotputen, pelotte, har som funksjon å støtte den fremre fotbuen og dermed avlaste den fremre fotputen.

Det øverste laget av sålen er laget av 100 % ren ull som har en kombinert varmende og ventilerende effekt i skoen direkte på foten. For å forsterke den varmende effekten er ullen montert på et varmeisolerende skumlag, og den myke og varmeisolerende effekten av skummaterialet i kombinasjon med ull gir en høy grad av varmeisolasjon i de kaldere årstidene. Undersiden av sålen har enda et varmeisolerende lag med et tynt og ekstra varmeisolerende lag av aluminium som både beskytter mot kulde og fuktighet fra bakken.

VIVA Winter er en teknisk konstruert såle med flere funksjoner som gir et mykere, mer stabilt og varmere steg i den kalde årstiden.


SkostørrelseMaksimale mål mm
35226 mm
36233 mm
37240 mm
38246 mm
39253 mm
40259 mm
41266 mm
42273 mm
43279 mm
44286 mm
45292 mm
46299 mm
47306 mm
48315 mm

Hvordan vet jeg hvilken størrelse jeg skal bestille? Bruker jeg vanligvis mellom 42 og 43?
Normalt velger du alltid sålen etter skostørrelsen din, men siden ulike produsenter har ulike størrelser, oppgir vi også det maksimale centimetermålet på sålen. Mål din eksisterende såle og sjekk størrelsestabellen for å se hvilken størrelse du bør bestille basert på centimeter og ikke skostørrelse.

Stabiliserer VIVA WINTER fotbuen min?
Ja, modellen har et såkalt skaft, en stabiliserende del av sålen i sterk plast som har som funksjon å stabilisere fotbuen under belastning. Skaftet er også skålformet under hælen og har en innebygd pute som støtter hælen og den fremre fotbuen.

Jeg bruker alltid såler med pute! Har VIVA WINTER en pute?
Ja, VIVA VINTER har en innebygd myk pelotte som har som funksjon å løfte den fremre fotbuen og avlaste den fremre puten.