Magic Step Plus | Rehaboteket

Magic Step Plus

  •  369 kr 

Støtdempende og støttende hverdagssåle laget av mykt og formbart minneskum.

Les mer

  • Ideell for hverdagssko | Kun 3 mm tykk
  • Fremstilt av mykt og dempende memory foam
  • Forsterket støtte i hælen, midtfoten og forfoten
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Komfortinnersåle i minneskum med støtte for hæl, midtfot og forfot
Magic step plus er en støtdempende og fotbuestabiliserende innleggssåle laget av mykt og formbart minneskum. Det 3 mm tykke minneskummet gir en ekstra myk og behagelig opplevelse og bidrar effektivt til økt støtdemping i alle hverdagssko. Hvis skoene har en uttagbar innersåle, bør den tas ut av skoene for å gi plass til Magic Step Plus.

Sålen har en plastforsterkning under hælen og svangen som gir ekstra stabilitet og støtte til svangen og hælen. Plastforsterkningen har en anatomisk form for å skape en jevn og effektiv støtte. Hælområdet er skålformet for ekstra støtte, og svangstøtten er utformet for å støtte og stabilisere svangen med en total tykkelse på bare 1 mm.

I midten av hælen er det et mykere støtdempende innlegg som har som funksjon å dempe støtet ytterligere når du slår i hælen.
Magic step plus har en konstruert forfotpute som har til oppgave å støtte fremre fotbue og avlaste fremre fotpute. Puten er myk og middels høy for effektiv støtte kombinert med komfort.
Overmaterialet mot foten er laget av et syntetisk materiale og er 100 % vegansk.

Magic Step Plus finnes i størrelsene 36-46 og passer like godt til menn som til kvinner.
Sålen rengjøres enklest ved å tørke av sålen med en fuktig klut, la sålen lufttørke før bruk.


SkostørrelseMaksimale mål mm
36235 mm
37242 mm
38248 mm
39253 mm
40260 mm
41266 mm
42278 mm
43284 mm
44291 mm
45297 mm
46304 mm

Hva er funksjonen til memory foam?
Memory foam i sålene gir en ekstra myk og behagelig opplevelse, samtidig som materialet gir en høy grad av støtdemping og effektiv trykkavlastning for et mykere og mer komfortabelt steg.

Hvordan vet jeg hvilken størrelse jeg skal bestille?
Normalt tar du utgangspunkt i din "vanlige" størrelse, som vi vet kan variere fra skoprodusent til skoprodusent. Vi oppgir alltid det maksimale målet i mm for hver størrelse, slik at du kan sjekke størrelsen på din eksisterende såle eller sko. Det gjør det enklere og sikrer at du får riktig størrelse rett hjem.

Gir sålen støtte til fotbuen min?
Ja, det innebygde skaftet (den svarte delen av sålen) er laget av et formstabilt plastmateriale som er støpt for å støtte både hælen og fotbuen i samme konstruksjon.

Har Magic Plus en pute?
Ja, sålen har en innebygd forfotspute (pad) som har som funksjon å løfte den fremre fotbuen og dermed avlaste den fremre puten.