VIVA | Rehaboteket
viva pedag Pedag viva

VIVA

  •  449 kr 

Fleksibel innersåle i naturskinn for ekstra støtte og støtdemping i hverdagsskoene

Les mer

  • Tynn og fleksibel hverdagssåle med ekstra stabilitet og støtdemping
  • Hygienisk aktivt karbonlag for best mulig komfort i skoen
  • Naturskinn for ekstra komfort og slitestyrke
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

VIVA - ekstra tynn stabiliseringssåle med demping

VIVA er et funksjonelt innlegg som skaper ekstra støtte og balanse mellom hæl, midtfot og forfot i ett og samme innlegg. Den tynne, men ekstra stabile støtteskinnen under foten skaper forutsetninger for ekstra støtte til hæl og fotbue uten å ta for mye plass i et par hverdagssko. Med et mellomlag av aktivt karbon har sålen unike hygieniske egenskaper som holder skoene friske lenger og samtidig forebygger dårlig lukt.

VIVA-sålen kombinerer helt naturlige materialer med en unik kombinasjon av fotbalanse mellom hæl, midtfot og forfot for en enda mer avslappet stilling for foten i hverdagssko gjennom hele dagen.

Slitne, utmattede føtter etter en dag på jobb eller i hverdagsskoene? Pedag VIVA endrer, forbedrer støtten og støtdempingen i skoene dine på et blunk. Fjern den eksisterende sålen fra skoene dine for å maksimere plassen før du legger på de nye VIVA-sålene.


SkostørrelseMaksimale mål mm
35227 mm
36233 mm
37240 mm
38246 mm
39 253 mm
40259 mm
41266 mm
42273 mm
43279 mm
44286 mm
45292 mm
46299 mm
47306 mm
48313 mm

Tar sålen mer plass enn den eksisterende sålen i skoen?
Nej, VIVA Vardag er spesielt utviklet for hverdagssko og er ekstra tynn for å passe i de fleste sko. Hvis skoene dine har en uttagbar innersåle, bør den tas ut før du legger den nye VIVA VARDAG i skoene.

Hvordan vet jeg hvilken størrelse jeg skal bestille? Størrelsen min varierer avhengig av skoene.
Normalt velger du alltid sålen etter skostørrelsen din, men siden ulike produsenter har ulike størrelser, oppgir vi også det maksimale centimetermålet på sålen. Mål din eksisterende såle og sjekk størrelsestabellen for å se hvilken størrelse du bør bestille basert på centimeter og ikke skostørrelse.

Stabiliserer VIVA fotbuen min?
Ja, modellen har en stabiliserende del av sålen i sterk hardplast som har som funksjon å stabilisere fotbuen under belastning. Skaftet er også skålformet under hælen og har en innebygd pute som også støtter hælen og den fremre fotbuen i hverdagsskoene dine.