VIVA Sport | Rehaboteket

VIVA Sport

  •  449 kr 

VIVA Sport er en allsidig innleggssåle for ekstra støtte og støtdemping ved alle typer sport og trening.

Les mer

  • Stabilitet og støtdemping for sport og trening
  • Innebygd forfotpute for å støtte den fremre fotbuen
  • Forsterket fotbuestøtte og hælstøtte med ekstra demping
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

VIVA Sport for ekstra støtte og demping

VIVA Sport er en teknisk utviklet sportssåle som kombinerer ekstra demping med stabil støtte for hæl og midtfot. Støtten er forhåndsformet for å følge fotens kontur. I midten av hælen er det et mykere, ekstra støtdempende PU-innlegg. PU-innlegget som er innkapslet i den ekstra stabile hælstøtten, har som funksjon å skape bedre forutsetninger for demping lokalt under hælen og redusere støtet som genereres i forbindelse med et kraftig hælislag.

Under forfoten ved den fremre fotbuen er det montert en forfotpute som har som funksjon å støtte den fremre fotbuen og dermed avlaste den fremre fotputen.
Kombinasjonen av hæl-, midtfot- og forfotsstøtte gir VIVA Sport et bredt bruksområde for alle typer sport og trening der det er behov for ekstra støtte og støtdemping.

Det øverste laget mot er laget av et støtdempende og trykkavlastende materiale som reduserer risikoen for å utvikle gnagsår og ubehag mot foten i kombinasjon med ekstra effektiv støtdemping. På foten ligger en absorberende funksjonsfiber som sikrer enkel rengjøring og tørker raskt, slik at sålen alltid er frisk til neste treningsøkt.

VIVA Sport er en teknisk utformet såle med flere funksjoner som gir et mykere, mer komfortabelt og stabilt fotavtrykk ved alle typer mosjon, turgåing, sport og trening.


StørrelseMaksimal størrelse mm
36235 mm
37242 mm
38248 mm
39253 mm
40260 mm
41266 mm
42278 mm
43284 mm
44291 mm
45297 mm
46304 mm
47310 mm
48317 mm

Kan sålen justeres i lengde og bredde?
Ja, sålen kan enkelt justeres for nøyaktig passform ved å skjære ned forkanten. Vi anbefaler at du måler med skoens eksisterende innersåle for nøyaktig tilpasning.

Hvordan vet jeg hvilken størrelse jeg skal bestille?
Normalt tar du utgangspunkt i din "vanlige" størrelse, som vi vet kan variere fra skoprodusent til skoprodusent. Vi oppgir alltid det maksimale målet i mm for hver størrelse, slik at du kan sjekke størrelsen på din eksisterende såle eller sko. Dette gjør det enklere og sikrer at du får riktig størrelse rett hjem.

Gir sålen støtte til fotbuen min?
Ja, det innebygde skaftet (den svarte delen av sålen) er laget av et formstabilt plastmateriale som er støpt for å støtte både hælen og fotbuen i samme konstruksjon.

Har VIVA Sport en forfotspute?
Ja, sålen har en oppbygd forfotspute (pad) som har som funksjon å løfte fremre fotbue og dermed avlaste den fremre puten.