Støtdempende såle Balance 2 | Rehaboteket
Støtdempende såle Støtdempende såle Støtdempende såle Støtdempende såle

Støtdempende såle Balance 2

  •  269 kr 

Støtdempende komfortsåle med innebygd hæl- og fotbuestøtte som er optimal til trening, mosjon eller en lang arbeidsdag med mye stående jobbing

Les mer

  • Forsterket hæl- og mellomfotstøtte
  • Ekstra støtdemping i hælen og forfoten
  • Optimal for hverdagsbruk samt til idrett og mosjon
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Støtdempende såle Balance 2 er en støtdempende såle laget av mykt og behagelig PU-skum for best mulig komfort. Sålen gir effektiv støtdemping under hele foten og kan brukes både til hverdags og ved idrett og mosjon uten begrensninger.

Hælpartiet og mellomfoten har et nylonforsterket og formstøpt innlegg for å skape effektiv hæl- og mellomfotstøtte. Det formstøpte innlegget er skålformet i hælpartiet for å støtte hælens ytre kanter sirkulært, mens mellomfotstøtten skaper effektiv fotbuestøtte for stabilisering av mellomfoten. Midt under hælen er det innstøpt mykt gelmateriale som gir ekstra støtdemping lokalt under hælen. Dette er for å gi ekstra demping under det normalt harde hælisettet som oppstår når du går, eller ved høyintensiv idrett og mosjon. Gelinnlegget, i kombinasjon med sålens myke PU-skum og det skålformede hælpartiet, gir flere unike funksjoner for smertefulle hæler i én og samme såle. I midten under den fremre fotputen er det også et mykt og dempende gelmateriale. Gelinnlegget er konstruert for å dekke hele den fremre fotputen fra lilletåen til stortåen, og gir en ekstra myk og behagelig opplevelse ved tung belastning på forfoten.

De ekstra støtdempende innleggene under hælen og forfoten har en lett selvheftende overflate for å forbedre fikseringen av sålen i skoene. Hvis overflaten over tid blir skitten og mister sin festeegenskap, kan den enkelt tørkes av med en fuktig klut for å gjenopprette den selvheftende funksjonen. Oversiden mot foten er dekket med et mykt og slitesterkt tekstil for best mulig komfort og minimal friksjon.


Skostørrelse
35 - 37
38 - 40 Dame
39 - 41 Herre
42 - 43
44 - 47
Måleinstruksjoner

Spørsmål: Kan sålen tilpasses til en nøyaktig passform?
Svar: Ja, sålen kan enkelt tilpasses til en nøyaktig passform ved å klippes til i fronten. Vi anbefaler at du måler med skoens eksisterende innersåle for en nøyaktig passform.

Spørsmål: Tar sålen mye plass i skoene mine?
Svar: Nei, sålen tar ikke mer plass enn den eksisterende innersålen i skoene, og denne bør fjernes fra skoene før du legger inn den nye sålen.