Innleggssåle Comfort med ekstra støtdemping og støtte for hele foten
Innleggssåle Skoinnleg

Innleggssåle Comfort

  •  799 kr 

Innleggssåle Comfort er et smidig og lett skoinnlegg, med ekstra støtte for fotbuen og forfoten i samme innlegg. Innleggssålen har ekstra støtdemping for otpimal komfort.

Les mer

  • Gir korrekt gangmønster for hælen, mellom- og forfoten.
  • Kombinerer støtdemping, støtte og komfort
  • Ekstra støtte for fotbue og forfot
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Innleggssåle Comfort er et stabiliserende skoinnlegg som kombinerer støtte for hele foten med støtdemping. Innleggssålen har en tynn kjerne av termoplast, med en unik anatomisk passform, for å gi riktig støtte over hele foten.

Det skålformede hælpartiet sikrer ekstra god stabilitet i hælen ved belastning. Mellomfoten har en markert støtte for fotbuen, og innleggssålen har en markert innebygget pute, for effektiv støtte av den fremre fotbuen og forfoten.
Skoinnleggets anatomiske passform og funksjon sikrer korrekt støtte for foten, og bidrar til å stabilisere foten til et balansert og riktig ganglag for hæl, mellomfot og forfoten, alt i samme innleggssåle.
Innleggssålen er dekket med det svært støtdempende materialet PPT.
PPT materialet sikrer optimal demping og komfort, selv om innleggssålen er ekstremt tynn og smidig. PPT-laget er 2 mm, men gir en svært effektiv lindring av kne- og ryggsmerter ved bruk.
Skoinnleggets unike konstruksjon bidrar til en effektiv avlastning av hæl, mellomfot og forfoten.
PPT har også en unike trykkavlastende egenskaper, som i kombinasjon med innleggsålens oppbygde støtte sikrer en ekstra effektiv avlastning av fot, kne og hofte ved belastning. 

Innleggssålen er dekket med et mykt og luftig microskinn i en brun diskret farge. Microskinnet er ekstremt smussavvisende, og rengjøres enkelt med en fuktig klut.


Størrelse / skostørrelse
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Måleinstruksjoner