VIVA Outdoor | Rehaboteket

VIVA Outdoor

  •  449 kr 

VIVA Outdoor er en komplett innersåle for ekstra støtte, støtdemping og optimal hygiene ved langvarig bruk som fotturer og krevende belastninger i ujevn skog og terreng.

Les mer

  • Komfort, støtdemping, stabilitet og hygiene
  • For krevende situasjoner over lengre tid, som fotturer, trekking eller gåturer
  • Plastforsterket fotbuestøtte og hælstøtte med ekstra demping
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

VIVA OUTDOOR er en teknisk utviklet såle som kombinerer optimal komfort, støtdemping og stabilitet for hele foten. Det øvre laget mot foten består av et slitesterkt og friksjonsreduserende lag som minimerer risikoen for gnagsår, selv etter mer ekstrem og langvarig bruk, som for eksempel lange gåturer.

Sålen består av FLAX-fibre, en naturlig tekstilfiber med sterke og tykke egenskaper som skaper forutsetninger for støtdemping og optimalt "klima" i turskoene. FLAX-fibrene har en unik absorberende egenskap og minimerer risikoen for å belaste foten over lengre tid i fuktig tilstand, noe som kan være årsaken til gnagsår og ubehag. VIVA OUTDOOR har et unikt lag med aktivt karbon som effektivt binder lukt.
Kombinasjonen av mikrofiber mot foten, et lag linfibre og et lag aktivt karbon skaper forutsetninger for en såle med optimale betingelser for komfort, støtte og støtdemping kombinert med hygiene i samme såle.  

Den ytre plastforsterkningen gir ekstra støtte som følger fotens kontur. I midten av hælen er det et mykere, ekstra støtdempende PU-innlegg. PU-innlegget som er innkapslet i den ekstra stabile hælstøtten, har som funksjon å skape bedre forutsetninger for demping lokalt under hælen og redusere støtet som genereres i forbindelse med et kraftig hælislag.

Under forfoten ved fotbuen er det montert en forfotpute som har til oppgave å støtte fotbuen og dermed avlaste forfotputen.

Kombinasjonen av hæl-, mellomfots- og forfotsstøtte i kombinasjon med hygieniske materialer og lag gir VIVA OUTDOOR et bredt bruksområde for alle typer langvarige fotturer og belastninger som krever ekstra støtte og støtdemping.

VIVA OUTDOOR er en teknisk konstruert såle med flere funksjoner for et mykere, mer komfortabelt og stabilt steg med unike egenskaper for optimal svetteabsorpsjon for å redusere risikoen for gnagsår og ubehag ved langvarig belastning som fotturer, vandring og gange på ujevnt underlag i sko og bakke.


SkostørrelseMaksimale mål mm
36233 mm
37240 mm
38246 mm
39253 mm
40259 mm
41266 mm
42273 mm
43279 mm
44286 mm
45292 mm
46299 mm
47306 mm
48315 mm

Hvordan vet jeg hvilken størrelse jeg skal bestille? Størrelsen min varierer avhengig av modell
Normalt velger du alltid såle etter skostørrelse, men siden ulike produsenter har ulike størrelser, oppgir vi også det maksimale centimetermålet på sålen. Mål din eksisterende såle og sjekk størrelsestabellen for å se hvilken størrelse du bør bestille basert på centimeter og ikke skostørrelse.

Tar sålen mer plass enn den eksisterende sålen i skoen?
Nei, innersålen tar ikke mer plass enn den eksisterende innersålen i skoen, som må tas ut av skoen før den nye innersålen plasseres.

Stabiliserer VIVA OUTDOOR fotbuen min?
Ja, modellen har et såkalt skaft, en stabiliserende del av sålen i sterk plast som har som funksjon å stabilisere fotbuen ved belastning. Skaftet er også skålformet under hælen og har en innebygd pute som også støtter hælen og den fremre fotbuen.