Gelsåle GRIP | Rehaboteket
Gelsåle Gelsåle Gelsåle

Gelsåle GRIP

  •  115 kr 
  • 229 kr

Gelsålen GRIP er en kombinert støtdempende og fothvelvstøttende såle som fungerer like godt hver dag på jobben som ved langvarig mosjon og på spaserturer.

Les mer

  • Støtdempende gelsåle
  • Forsterket støtte for hælen og mellomfoten
  • Optimal på fritiden og til hverdagsbruk
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Gelsålen GRIP kombinerer støtdemping og støtte for foten i en tynn og smidig konstruksjon.  Sålens støtdempende gelmateriale kombinert med ekstra myke innlegg plassert i hælen og forfoten skaper en heldempende såle for hele foten.  Rundt hælen og fotbuen sitter det en støtteforsterkning laget av et mykt og fullt fleksibelt nylonmateriale, som ved bruk følger formen på skoen og skaper ytterligere støtte og stabilitet for hælen og mellomfoten. Gelsålen GRIP har en selvheftende underside som forhindrer at sålen beveger seg i skoen uavhengig av belastningsgrad eller bruk.

Sålen kan enkelt klippes ned i fronten for en nøyaktig passform. Bruk den eksisterende innersålen som en mal før tilpasning. GRIP er en utmerket såle å bruke både til daglig bruk på arbeidsplassen, til trening og vandring med behov for ekstra støtdemping for hele foten.
Sålen er laget i doble størrelser, og har en markering foran for en enkel justering av lengde og bredde ved behov.


Skostørrelse
36-37
38-39
40-41
42-43
44-45
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Jeg trenger en såle i turstøvlene mine – kan GRIP-modellen fungere for meg?
Svar.  Ja, GRIP-modellen kombinerer støtdemping med støtte for foten og erstatter den eksisterende innersålen i skoene for å sikre at det er nok plass i turskoene eller støvlene.

Spørsmål. Kan sålen tilpasses til min størrelse?
Svar.  Ja, på en enkel måte ved å klippe sålen med saks, og bruke den eksisterende innersålen som mal for å få en nøyaktig passform.