Innleggssåle Air-Flow | Rehaboteket
innleggssale_airflow støtdempende innleggssåle innleggssale_airflow

Innleggssåle Air-Flow

  •  449 kr 

Innleggssålen Air-Flow er en ekstremt støtdempende innleggssåle med unik patentert teknologi for ekstra støtdemping av hele kroppen Les mer

  • To støtdempende luftsoner for optimal støtdemping
  • Optimal støtdemping over hele foten
  • Stabil Hytrel®-skall for ekstra støtte rundt hælen og fotbuen
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Innleggssålen Air-Flow er en unik støtdempende innleggssåle med to innebygde dynamiske luftputer for optimal støtdemping av foten og dermed hele kroppen.
Den unike og patenterte konstruksjonen av innleggssålen Air-Flow sørger for optimal komfort i kombinasjon med helt unik individuell støtdemping av hæl, mellomfot og forfot. 

Air-Flow er en lett og fleksibel innleggssåle fremstilt av støtdempende PU for ekstra komfort og støtdemping. Air-Flow innleggssåle har et hardere skall rundt hælen og mellomfoten laget av Hytrel®, en ekstremt sterk termoplastisk elastomer som effektivt bidrar til ekstra støtte rundt hælen og mellomfoten. Hytrel® -skallet danner en stabil hælkappe rundt hælpartiet i sålen, som effektivt bidrar til økt stabilitet og bedre støtdemping. Hytrel-skallet utgjør også basen i mellomfotstøtten, som gir anatomisk støtte i fotbuen. 

​Innleggssålen Air-Flow er konstruert med to unike luftsoner for ekstra støtdemping og er plassert lokalt i hælpartiet og midtfoten. Luftsonene virker sammen for optimal dynamisk støtdemping av både hæl, mellomfot og forfot.  
Luftsone 1 – støtdemping av hælen, er spesielt utviklet for effektivt å redusere støt og gi optimal demping ved hælnedslag.
Når man tar et normalt skritt, øker belastningen på hælen med ca 3 ganger kroppens vekt. En dårlig dempet sko øker støtet fra hælnedslaget, som lett forplantes til fot, kne, hofte og rygg. Air‑Flow reduserer støt ekstra effektivt takket være den dynamiske luftsonen. Kraftige hælnedslag øker også risikoen for å skade eller tråkke ned hælputen under hælbeinet, noe Air‑Flow effektivt motvirker. 
Luftsone 2 – støtdemping av mellomfoten, bidrar til ytterligere støtdemping av fotbuen ved kraftig belastning. Samtidig med at luftsone 1 demper støtet under hælbenet komprimeres luften fra luftsone 1 til luftsone 2 i midtfoten, og bidrar til effektiv støtdempning og ekstra støtte i fotbuen. 

Air-Flow innleggsåle har også ekstra støtdemping av forfoten, det ekstremt støtabsorberende materialet Poron® og polyuretan sørger for optimal støtdempning over hele forfoten. 
Innleggssålen kan enkelt klippes til i forkanten, for perfekt passform. Bruk en skarp saks, og følg ved behov de forhåndsmarkerte størrelseslinjene for tilpasning. 

Innleggssålen Air Flow erstatter skoens eksisterende innersåle, som skal tas ut og erstattes med Air-Flow-sålen.  Til tross for den unike konstruksjonen er Air-Flow bare 4,5 mm tynn, og fungerer optimalt i de fleste hverdagssko, sportssko og støvler.
Rengjør innleggssålen Air-Flow med lunkent vann og tørk av innleggssålen. La sålen lufttørke før bruk og unngå eksterne varmekilder, de kan ødelegge den unike støtdempende konstruksjonen.


Skostørrelse
36 - 37,5
38 - 39,5
40 - 41,5
42 - 43,5
44 - 45,5
46 - 47,5
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Jeg har problemer med hælene når jeg jogger på hardt underlag. Kan innleggssålen Air-Flow hjelpe meg?
Svar. Ja, innleggssålen Air-Flow er en ekstra støtdempende innleggssåle for ekstra demping av hæl og mellomfot. Den unike Air-Flow-teknologien er spesielt utviklet for ekstra effektiv støtdemping 

Spørsmål. Innleggssålen ser ut til å ta mye plass i skoene? Gjør den det? 
Svar. Nei, innleggssålen Air-Flow tar ikke mer plass i skoene enn en vanlig såle. Vi anbefaler imidlertid at du fjerner den eksisterende sålen fra skoen og erstatter den med Air-Flow-sålen