Innleggssåle WoolTech | Rehaboteket
Innleggssåle WoolTech Innleggssåle WoolTech Innleggssåle WoolTech

Innleggssåle WoolTech

  •  599 kr 

WoolTech er en varmende teknisk avansert innleggssåle som kombinerer støtte og støtdemping av foten. Det øverste laget av ull er naturlig varmeregulerende

 

Les mer

  • Dynamisk støtte av nylon til hulfot
  • Bredere lest til sko og støvler
  • Overflatelag av ull for naturlig varmeregulering
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

WoolTech er en teknisk oppbygd innleggssåle for ekstra støtte og stabilitet av hæl og hulfot. Innleggssålens ekstra stabile støtte til hæl- og hulfot er laget av nylon og gir dynamisk støtte til foten ved belastning. WoolTech er laget av et dobbelt lag EVA-skum, et mykere og mer stabilt lag for en mer stabil og støtdempende såle for enhver situasjon. EVA er et ekstra støtdempende materiale som ofte brukes som en formstabil støtdemper i mellomsålen ved idrettsskader. Dette skyldes i stor grad materialets egenskaper i form av holdbar stabilitet og støtdemping i samme materiale.

Det myke EVA-materialet (3 mm) i WoolTech skaper en forutsetning for støtdemping og det stabile EVA-materialet (2 mm) skaper sålens formstabilitet.  Det øverste laget i innleggssålen er laget av ull, som har naturlige varmende og ventilerende egenskaper mot foten ved bruk.
Ull har en unik egenskap som kan regulere både varme og kulde på grunn av materialets fuktabsorberende egenskaper. De fuktabsorberende egenskapene transporterer bort fukt fra foten, noe som gir en varmere opplevelse under årets kaldeste årstider.

Midt under hælen har WoolTech en mykere ekstra støtdempende sone som forbedrer støtdempingen ytterligere lokalt rundt hælen i forbindelse med kraftige støt mot hælen.
WoolTech er utviklet for å fungere optimalt i sko, tursko eller vintersko og har en litt bredere framfot for å passe optimalt i vintersko eller tursko. 

Sålen lages i doble størrelser og kan enkelt justeres foran for presis passform og lengde.
​ Skoens eksisterende innersåle som skal fjernes fra skoen fungerer optimalt som mal for tilpasning.
WoolTech er spesielt utviklet for deg som vil ha en funksjonell innleggssåle med støtdemping og støtte i kombinasjon med varmende egenskaper under årets kaldeste årstider.


Skostørrelse 35 - 48
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Kan jeg bruke WoolTech i jaktskoene mine? Jeg blir ofte kald på føttene etter noen timer.
Svar. Ja, absolutt! WoolTech kombinerer støtte, støtdempende og varmende egenskaper i samme innlegg og fungerer optimalt for deg som er på stående fot over lengre perioder.

Spørsmål. Kan innlegget tilpasses i bredde ved behov?
Svar. Ja, bredden kan tilpasses med hjelp av en skarp saks både når det gjelder bredde og lengde

Spørsmål.  Skal jeg fjerne skoens eksisterende innersåle?
Svar. Ja, WoolTech erstatter den eksisterende innersålen i skoene