Knestøtte ved meniskskade - CoTex Basic Menisk
Knestøtte CoTex Basic Menisk

Knestøtte CoTex Basic Menisk ved meniskskade i kneleddet

  •  799 kr 

Knestøtte Menisk er spesielt utviklet for meniskskade. Knestøtten gir effektiv kompresjon og støtte for optimal funksjon. Les mer

  • Knestøtte spesielt utviklet for meniskskader
  • Optimal kompresjon og støtte
  • Unikt CoTex-materiale for funksjon og komfort
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Knestøtte CoTex Menisk for deg med meniskskade. Optimal kompresjon over kneleddet ved meniskskade

CoTex Basic Menisk er en unik anatomisk knestøtte spesielt utviklet for å stabilisere og avlaste kneleddet ved meniskskade i kneet. Meniskskader forårsaker ofte problemer med både hevelse og ømhet over leddbåndene mellom lår og legg. Hevelse og smerte fører ofte til redusert bevegelighet og inaktivitet som følge.

Knestøtten CoTex Menisk har to unike, trykkavlastende Artro-puter laget av viskoelastisk skum plassert for effektiv stabilitet, smertelindring og kompresjon ved meniskproblemer.
De viskoelastiske putene påvirkes av kroppstemperaturen og tilpasser seg optimalt etter kneleddets form for optimal stabilitet og kompresjon over problemområdet. 
Artro-putene på CoTex Basic menisk er plassert slik at de smertefulle områdene ved meniskskader, framfor alt leddbåndene mellom lår og legg oppnår den aller beste kompresjon og trykkavlastning.

Det unike CoTex-materialet har tre kompresjonssoner innvevd i materialet, med mest kompresjon direkte over kneleddet, der behovet for stabilitet og avlasting er størst.
Graden av kompresjon avtar jo lenger ut fra kneleddets sentrum man kommer, den unike konstruksjonen i kombinasjon med Artro-putene motvirker effektivt hevelse i kneleddet.
Knehasen er vevd i en mer porøs struktur for å motvirke ubehag ved bruk.

To fleksible spiralfjærer er plassert på innsiden og utsiden av kneleddet for å bidra til en lettere stabilisering av kneleddet. 


StørrelseOmkrets rundt kneleddet (cm)
X-Small27 - 29 cm
Small30 - 32 cm
Medium33 - 35 cm
Large36 - 38 cm
X-Large39 - 41 cm
XX-Large42 - 44 cm
XXX-Large 44 - 46 cm
Måleinstruksjoner
Egenskaper

Stabilitet

3

Kompresjon

5

Avlasting

4

Varme

2