Knestøtte Dynamics Plus | Rehaboteket
Knestøtte Knestøtte

Knestøtte Dynamics Plus

  •  999 kr 

Dynamics Plus er en avansert knestøtte med ekstra høy grad av støtte og stabilitet. Knestøtten egner seg for et bredt bruksområde ved generelle og spesifikke kneproblemer, som artrose, meniskskader og overbelastningsskader.  

Les mer

  • Høy grad av kompresjon rundt kneleddet
  • ArthroFlex®-sone for optimal komfort ved aktiviteter med høy intensitet
  • Plus-pelott for ekstra kompresjon og støttende egenskaper
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Knestøtte Dynamics Plus er en unik anatomisk konstruert knestøtte av høyeste kvalitet og med optimert funksjonalitet. Støttebandasjens rundstrikkede konstruksjon gir bedre passform, høyere grad av kompresjon og bedre effekt av knestøttens stabiliserende konstruksjoner, som fleksible skinner og støttepelotter. Dynamics Plus-konstruksjonen gir mer effektiv støtte, avlasting og kompresjon av et smertefullt og instabilt kneledd og fungerer like godt ved idrett og treningsformer høy intensitet som stiller høye krav til smidighet og komfort, som til lange dager på jobben. For deg som har problemer med f.eks. artrose i kneleddene og trenger ekstra støtte og kompresjon. Knestøtten har flere unike funksjoner som gir forutsetninger for økt grad av såkalt propriosepsjon, leddposisjonssans. Propriosepsjon gjør at kroppen er mer oppmerksom på den skadde kroppsdelen, og dennes posisjon påvirker i sin tur muskelstyring og muskelmotorikk. Dynamics Plus er konstruert med flere spesifikke stimulerende funksjoner for å forbedre propriosepsjonen. Blant disse har vi den unike Plus-pelotten av silikon som er plassert direkte utenpå kneskålen, den fremre lårmuskelen og kneskålens senefeste og bidrar direkte til den proprioseptoriske funksjonen, økt muskelstimulering og forbedret leddposisjonssans.  

Plus-pelotten som sitter plassert på fremsiden av knestøtten gir også ekstra stabilitet og kontroll til en instabil og hypermobil kneskål, og støtter kneskålen i alle bevegelsesretninger takket være den sirkulære støtten. Pelotten avlaster også kneskålen effektivt fra trykk mot oversiden av kneskålen, uansett grad av fleksjon i kneleddet.
Knestøtten er lagd av en helt unik stoffblanding for økt elastisitet, høy grad av kompresjon, overlegen ventilering og fuktavstøtende egenskaper for alltid å gi korrekt støtte og optimal komfort ved bruk. Materialegenskapene gir også en helt unik fikseringsevne for å støtte og avlaste kneleddet på best mulig måte, uavhengig av aktivitet eller bevegelsesmønster. Over inn- og utsiden av kneleddet sitter to forsterkede og fjærende skinner av rustfritt stål. Skinnene har en unik konstruksjon i form av «flettede» fleksible metalltråder som sammen gir ekstra avlasting, samtidig som konstruksjonen reduserer påvirkningen når du bøyer eller strekker ut kneleddet.
På baksiden av kneet sitter en myk og superelastisk ArthroFlex®-sone. Sonen er spesielt utviklet for å redusere risikoen for gnagsår og ubehag på den vanligvis følsomme og tynne huden på baksiden av kneet. ArthroFlex®-sonen er ekstremt tynn, med en tykkelse på bare 0,5 mm, og er lett komprimerende for å gi optimal komfort ved bruk. Fordi ArthroFlex®-sonen er myk og veldig elastisk, skaper materialet en jevn kompresjon og fungerer optimalt som støtte ved problemer med for eksempel Bakers cyste bak kneet. 

Bruk Dynamics Plus ved problemer i kneleddet i forbindelse med:

Generelle knesmerter med behov for ekstra støtte
Problemer med lokale hevelser og stivhet i kneledd
Ved degenerative forandringer som artrose
Ved degenerative leddbetennelser som artritt
Lettere instabilitet i kneleddet
Patellære problemer med instabilitet eller artrose

Knestøtten kan brukes på både høyre og venstre kneledd, og kan vaskes på 30 °C håndvask for å redusere den mekaniske slitasjen på de forskjellige delene av knestøtten.
La knestøtten lufttørke før bruk.


StørrelseMål 1 (cm)Mål 2 (cm)
133 – 3726 - 29
237 - 4129 - 33
341 - 4533 - 37
445 - 4937 - 41
549 - 5341 - 45
653 - 5745 - 49
757 - 6149 - 53
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Kan jeg bruke Dynamics Plus som en mer bevegelig støtte når jeg trener crossfit? Jeg må kunne bøye knærne dypt og vil ikke ha noe som hemmer bevegeligheten min.
Svar. Ja, absolutt! Hvis du trenger ekstra støtte og avlasting, og samtidig vil ha en ekstra smidig knestøtte, er dette en av de mest fleksible modellene på markedet.

Spørsmål. Kan jeg ta ut skinnene på inn- og utsiden?
Svar. Nei, de er plassert i gjensydde lommer, men skinnene er ikke til hinder for kneleddets bevegelse i det hele tatt. De er fullstendig fleksible, påvirker ikke kneleddets bevegelse, hverken i bøyd og utstrakt posisjon, og medfører ingen risiko for gnagsår eller ubehag.

Spørsmål. Hvordan virker Plus-pelotten?
Svar. Plus-pelotten er en myk silikonpute som gir ekstra støtte til en instabil kneskål gjennom hele kneskålens bevegelsesområde, ikke bare innover og utover, men også opp og ned. Pelotten er utstyrt med quad-vinger som øker kontakten med kneleddets fremre muskulatur ytterligere for en forbedret muskelmotorikk og såkalt propriosepsjon.

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompresjon

5

Avlasting

4

Varme

2