Knestøtte CoTex Stabil Menisk ved meniskskade i kneleddet
Knestøtte Stabil Menisk

Knestøtte Stabil Menisk ved meniskskade i kneleddet

  • 1 399 kr

Knestøtte Stabil Menisk med skinner gir ekstra stabilisering av meniskskader. 3D-tex materialet gir effektiv kompresjon over kneleddet. Les mer

  • Ekstra stabil knestøtte med skinner ved meniskskade
  • 3D-tex materiale for kompresjon over hele kneleddet
  • Unike meniskputer for økt kompresjon
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt & Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Knestøtte Stabil Menisk - ekstra stabil knestøtte ved meniskskade

Stabil Menisk er en unik anatomisk knestøtte spesielt utviklet for å effektivt stabilisere og avlaste ved meniskskade i kneleddet.  Knestøtte Menisk stabil har en unik lavprofilskinne som er laget av aluminium og fiberforsterket kompositt for å gi en lav vekt og høy fasthet. Skinnen er plassert i polstrede punktlommer på innsiden og utsiden av kneleddet for å gi god stabilitet og avlastning ved meniskskader. Meniskskader er ofte årsaken til problemer med hevelse og ømhet over leddbåndene mellom lår og legg, og fører ofte til redusert bevegelighet og inaktivitet som følge.
3D Tex er et innovativt, smidig, lateksfritt tekstilmateriale for økt stabilisering og kompresjon over leddene.

Knestøtten er laget med ulike kompresjonssoner som veves inn i et stykke, noe som gir muligheten for å tilpasse støtten over leddene.
Kompresjonen over kneleddet er større enn i øvrige deler av ortosen for å gi bedre stabilisering og kompresjon. 3D-tex materialet reduserer effektivt risikoen for at leddene hovner opp under aktivitet.

Graden av stabilitet kan enkelt justeres ved hjelp av de elastiske og justerbare båndene. Båndene kan også plasseres fritt både over og under kneleddet for individuell tilpasning. 


StørrelseOmkrets rundt kneleddet (cm)
Small32 - 34 cm
Medium34 - 36 cm
Large36 - 38 cm
X-Large38 - 41 cm
XX-Large41 - 44 cm
XXX-Large44 - 49 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Jeg har en medial meniskskade og opplever at jeg er ustabil i kneleddet. Er dette en passende beskyttelse for mine problemer? 
Svar. Ja, knebeskyttelsen har to ekstra stabiliserende dobbelt leddede kneskinner som effektivt gir ekstra stabilitet over et ustabilt kneledd. Skinnene er laget av aluminium med lav vekt og lav profil over kneleddet.

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

5

Avlasting

3

Varme

1