Knestøtte ved meniskskade i kneleddet
Knestøtte Stabil Menisk knestotte_menisk

Knestøtte Stabil Menisk

  •  1399 kr 

Knestøtte Stabil Menisk med skinner gir stabilisering av meniskskader. 3D-tex materialet gir effektiv kompresjon over kneleddet. Les mer

  • Stabil knestøtte med skinner ved meniskskade
  • 3D-tex materiale for økt kompresjon
  • Elastiske og justerbare bånd
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Knestøtte Stabil Menisk - stabil knestøtte ved meniskskade

Stabil Menisk er en unik anatomisk knestøtte utviklet for å stabilisere ved meniskskade i kneleddet.  Knestøtte Menisk stabil har en unik lavprofilskinne som er laget av aluminium for å gi en lav vekt og høy fasthet. Skinnen er plassert i polstrede punktlommer på innsiden og utsiden av kneleddet for å gi god stabilitet og avlastning ved meniskskader. 3D Tex er et innovativt, smidig, lateksfritt tekstilmateriale for økt kompresjon over leddene.

Knestøtten er laget med ulike kompresjonssoner som veves inn i et stykke, noe som gir muligheten for å tilpasse støtten over leddene.
Kompresjonen over kneleddet er større enn i øvrige deler av ortosen for å gi bedre kompresjon. 3D-tex materialet reduserer at leddene hovner opp under aktivitet.

Graden av stabilitet kan enkelt justeres ved hjelp av de elastiske og justerbare båndene. Båndene kan også plasseres fritt både over og under kneleddet for individuell tilpasning. 


StørrelseOmkrets rundt kneleddet (cm)
Small32 - 34 cm
Medium34 - 36 cm
Large36 - 38 cm
X-Large38 - 41 cm
XX-Large41 - 44 cm
XXX-Large44 - 49 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Jeg har en meniskskade og opplever at jeg er ustabil i kneleddet. Er dette en passende beskyttelse for mine problemer? 
Svar. Ja, knebeskyttelsen har to ekstra stabiliserende dobbelt leddede kneskinner som effektivt gir ekstra stabilitet over et ustabilt kneledd. Skinnene er laget av aluminium med lav vekt og lav profil over kneleddet.

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

5

Avlasting

3

Varme

1