Knestøtte Active Plus for ekstra støtte og kompresjon ved alle typer idrett og aktiviteter
knestotte_crossfit knestottelopning knestotte knestotte idrett

Knestøtte PSB Active Plus

  •  1299 kr 

Knestøtte Active Plus er en ekstra tynn og smidig knestøtte, med unike justeringsmuligheter for ekstra støtte og kontroll

Les mer

  • Knestøtte for idrett uten begrensninger
  • Fleksible skinner for ekstra støtte og kontroll
  • Smidig knestøtte av Tactel® med ekstreme pusteegenskaper
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Knestøtte Active Pluss er en ultra tynn knestøtte fremstilt i et slitesterkt Tactel® Aquator materiale for beste funksjon og minimal bevegelighetspåvirkning av kneleddet.
Tactel®-materialet er 2 mm tynt, høyelastisk og har en helt unik ventilerende pusteevne for å bidra til optimal brukerkomfort. Det tynne materialet følger kneleddet optimalt for å forme seg etter kneleddet ved aktivitet og mosjon.

Knestøtte Active Plus har to fleksible sidestabiliserende metallskinner for ekstra støtte og avlastning av kneleddet ved aktivitet. Skinnene er spesielt konstruerte for ikke å påvirke kneleddets bevegelighet i bøy og strekk, det støtter og avlaster kun kneleddet sideveis. Skinnene sitter godt innkapslet i myke materialer som sikrer minimalt med friksjon mot kneleddet.
Knestøtten er en helt unik knestøtte, som gjør det mulig å øke støtten over leggens fremside ved hjelp av den tibiale forsterkningssonen. Sonen dekker hele knestøttens nedre fremre del ved skinnebenet. Den forsterkede sonen forbinder også de fleksible skinnene på knestøttens fremre del, og reduserer derved graden av elastikk lokalt over knestøtten.
Forsterkningssonen bidrar dermed til ekstra støtte og kontroll av benet ved kraftigere belastning, som ved for eksempel benbøyning, kraftig fleksjon eller løping i nedoverbakke eller ujevnt terreng. Over leggen har Active Plus et justerbart elastisk bånd som enkelt justeres i forhold til ønsket behov for støtte og kompresjon. Det spesielt justerbare båndet forbinder den tibiale forsterkningssonen, noe som gjør det enkelt å sørge for økt eller redusert støtte alt etter aktivitetsnivå.

Rundt hele kneleddet sitter et høyelastisk Powernet materiale, som støtter effektivt opp om kneleddet ved aktivitet. Nettets elastiske egenskaper sikrer ekstra kompresjon over hele kneleddet, og kan justeres i forhold til ønsket støtte og kompresjon, avhengig av aktivitet. Knestøtten har en myk kneskålspute innsydd for ekstra støtte for kneskålen ved kraftigere belastning av den fremre lårmuskelen. Puten er forbundet med det elastiske nettet, og graden av støtte av kneskålen justeres enkelt med borrelåsbåndene over lårmuskelens forside.

Knestøtten Active Plus har en silikonkledd innside for ekstra effektivt feste ved aktivitet. Over lårets fremre og bakre del, samt over leggmuskelens bakre parti er det innsydde silikonfelt for en optimal fiksering. Knestøtten kan brukes uavhengig av idrettstype, og fungerer like bra ved cross-fit som løping og annen høyintensiv aktivitet. Med tanke på den unike konstruksjonen og de tynne materialene, tillater knestøtten full bøy og strekk i kneleddet uten begrensninger. Knestøtten fungerer derfor like optimalt for eksempelvis dype knebøy på gymmen, som cross-fit, fotball, løping og annen idrett.


StørrelseMål slik som vist på bildet
Small28 - 31 cm
Medium31 - 36 cm
Large36 - 41 cm
X-Large41 - 47 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Hvordan skal jeg enklest mulig ta på meg min Active Plus knestøtte?
Svar. Følg stegene nedenfor for optimal festing av knestøtten.
Steg 1. Åpne opp borrelåsen på knestøttens fremside, og brett ned det lyseblå partiet mot kneleddet. Dra opp knestøtten slik at den myke puten sitter behagelig plassert under kneskålen.
Steg 2. Lukk det elastiske leggbåndet slik at du får riktig mengde støtte og kompresjon over leggen. 
Steg 3. Brett opp det lyseblå partiet mot låret. Nettet har borrelås som festes på knestøttens utside og innside for ekstra støtte og løftende effekt.
Steg 4. Lukk det fremre lårbåndets borrelås, jo hardere båndet strammes, desto høyere kompresjonsgrad gir knestøtten.

Spørsmål. Jeg er cross-fit utøver, og leter etter en knestøtte som gir meg ekstra mye støtte ved for eksempel knebøyninger. Knestøtten skal ikke være fremstilt i gummi som blir varmt.
Svar. Vår Active Plus er fullt justerbar i tråd med opplevd behov for støtte over kneleddet. Materialene er svært tynne og smidige, og egner seg optimalt for idretter som cross-fit.

Spørsmål. Kan jeg trene løping med Knestøtte Active Plus?
Svar. Absolutt, knestøtten kan med fordel brukes ved høyintensive idretter som løping. Støtten har en silikonkledd innside for ytterligere å sikre en optimal fiksering av knestøtten over kneleddet.

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

5

Avlasting

3

Varme

1