Knestøtte Active Plus for ekstra støtte og kompresjon ved alle typer idrett og aktiviteter
knestotte_crossfit knestottelopning knestotte knestotte idrett

Knestøtte PSB Active Plus

  •  1399 kr 

Knestøtte Active Plus er en ekstra tynn og smidig knestøtte, med unike justeringsmuligheter for ekstra støtte og kontroll

Les mer

  • Knestøtte for idrett uten begrensninger
  • Fleksible skinner for ekstra støtte og kontroll
  • Smidig knestøtte av Tactel® med ekstreme pusteegenskaper
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Knestøtte Active Plus er en ultra-tynn knestøtte laget av slitesterkt Tactel® Aquator-materiale for minimal påvirkning av kneleddets bevegelighet. Med en tykkelse på bare 2 mm er Tactel®-materialet høyelastisk og har god pusteevne for optimal brukerkomfort under aktivitet.

Støtten har to fleksible sidestabiliserende metallskinner for ekstra støtte uten å begrense kneleddets naturlige bevegelse. En forsterkningssone øker støtten over leggens fremside, spesielt under kraftig belastning som benbøyning eller løping i ujevnt terreng.

En justerbar elastisk stropp over leggen gir tilpassbar støtte, mens et høyelastisk Powernet-materiale rundt hele kneleddet gir effektiv støtte og kompresjon. En myk kneskålspute gir ekstra støtte ved belastning av lårmuskelen, og silikonkledd innside sikrer godt feste under aktivitet.

Med sin unike konstruksjon tillater Active Plus full bøy og strekk i kneleddet uten begrensninger, egnet for ulike idretter som cross-fit, løping, og annen høyintensiv aktivitet.


StørrelseMål slik som vist på bildet
Small28 - 31 cm
Medium31 - 36 cm
Large36 - 41 cm
X-Large41 - 47 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Hvordan skal jeg enklest mulig ta på meg min Active Plus knestøtte?
Svar. Følg stegene nedenfor for optimal festing av knestøtten.
Steg 1. Åpne opp borrelåsen på knestøttens fremside, og brett ned det lyseblå partiet mot kneleddet. Dra opp knestøtten slik at den myke puten sitter behagelig plassert under kneskålen.
Steg 2. Lukk det elastiske leggbåndet slik at du får riktig mengde støtte og kompresjon over leggen. 
Steg 3. Brett opp det lyseblå partiet mot låret. Nettet har borrelås som festes på knestøttens utside og innside for ekstra støtte og løftende effekt.
Steg 4. Lukk det fremre lårbåndets borrelås, jo hardere båndet strammes, desto høyere kompresjonsgrad gir knestøtten.

Spørsmål. Jeg er cross-fit utøver, og leter etter en knestøtte som gir meg ekstra mye støtte ved for eksempel knebøyninger. Knestøtten skal ikke være fremstilt i gummi som blir varmt.
Svar. Vår Active Plus er fullt justerbar i tråd med opplevd behov for støtte over kneleddet. Materialene er svært tynne og smidige, og egner seg optimalt for idretter som cross-fit.

Spørsmål. Kan jeg trene løping med Knestøtte Active Plus?
Svar. Absolutt, knestøtten kan med fordel brukes ved høyintensive idretter som løping. Støtten har en silikonkledd innside for ytterligere å sikre en optimal fiksering av knestøtten over kneleddet.

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

5

Avlasting

3

Varme

1