Håndleddsstøtte ManuLastic | Rehaboteket
handleddsstotte handledsbeskytter handledsbeskytter_manulastic handledsbeskytter

Håndleddsstøtte ManuLastic

  •  499 kr 

ManuLastic er en innovativ håndleddsstøtte med en skinne for avlastning av et smertefullt håndledd. Produktet har trykkavlastende silikoninnlegg for ekstra støtte og avlastning

Les mer

  • Anatomisk formet håndleddsskinne
  • Avlastende silikoninnlegg
  • Justerbart, ekstra stabiliserende bånd
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

ManuLastic er en avlastende håndleddsbeskytter med en anatomisk skinne for ekstra effektiv avlastning av håndleddet ved betennelsesproblemer. Skinnen er produsert med en dynamisk konstruksjon som gir støtte, men som tillater bevegelse innenfor et normalt bevegelsesomfang. Skinnen har en unik, anatomisk form som gir stabilitet til håndleddet uten å forstyrre håndens normale funksjon vesentlig.
Rundt håndleddet sitter det et semielastisk, ekstra stabiliserende bånd som enkelt justeres for å oppnå individuell grad av støtte og avlastning. Båndets elastiske egenskaper kan enkelt forsterke støtten ved å stramme til båndet før det lukkes med borrelås.

ManuLastic har en innsydd silikonpelott på håndleddets utside for å optimere komforten og kompresjonen av beskytteren ved bruk. Denne puten avlaster alt trykk som kan oppstå over handleddets ytre, utsikkende ben under det ekstra stabiliserende båndet ved behov for økt avlastning. Pelottens anatomiske konstruksjon har et avlastende hull midt i silikoninnlegget som gir ekstra effektiv avlastning over det ytre, utstikkende beinet på håndleddets utside.
For å ytterligere bedre håndbeskytterens kompresjonsgivende egenskaper, er ManuLastic produsert i et ventilerende materiale med tre forskjellige kompresjonssoner. Dette gir ekstra støtte og kompresjon sentralt over håndeleddet, men med gradvis mindre kompresjon oppover underarmen for å gi riktige forutsetninger for optimal komfort og funksjon.

ManLastic håndleddbeskytter kan med fordel brukes ved:
 - Lokale smerter i håndleddet
 - Behov for støtte og avlastning av håndleddet når det skal belastes
 - Lokal opphovning i håndleddet
 - Ekstra støtte til håndleddet etter gipsing eller lokal forstuing
 - Avlastning av lokale betennelser i hånd og håndledd

ManuLastic finnes i seks forskjellige størrelser for å kunne oppnå best mulig funksjon uavhengig av størrelse på håndleddet.
Målet skal tas midt på håndleddet.
Beskytteren fungerer like godt til hverdagsbruk som til trening, mosjon og på jobb.


StørrelseOmkrets rundt håndleddene (cm)
013 - 14 cm
114 - 15 cm
215 - 16 cm
316 - 17 cm
417 - 18 cm
518 - 19 cm
619 - 20 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Hvordan fungerer silikonputen i ManuLastic?
Svar. Silikonpelotten er et mykt materiale med et trykkavlastende hull i som er plassert over det ytre, utstikkende beinet på håndleddet. Hullet fjerner alt trykk over beinkulen og bidrar også til å lokalt øke kompresjonen over håndleddet takket være materialets kompresjonsgivende egenskaper.

Spørsmål. Kan jeg justere graden av støtte som beskytteren gir?
Svar. Ja. Støtten kan justeres ved at du strammer eller slakker båndet over håndleddet. Jo strammere båndet sitter, jo mer støtte får du over håndleddet.

Spørsmål. Hvorfor er det så mange størrelser samt høyre og venstre?
Svar. For at et produkt skal gi optimalt med støtte, stabilitet og øvrig komfort, er det viktig at passformen er optimal. Alle våre høyt funksjonelle produkter kommer i flere størrelser og er alltid høyre- og venstretilpassede for at produktet skal passe på best mulig måte og gi den støtten man ønsker seg.

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompresjon

5

Avlasting

3

Varme

1