Unik håndleddstøtte med ekstremt enkel påføring og tilpasning ]
Håndleddstøtte håndleddstotte_senebetennelse Håndledd støtte

Håndleddstøtte BOA

  •  1099 kr 

Håndleddstøtte BOA for ekstra stabilitet med den unike BOA-teknologien

Les mer

  • BOA-teknologi for ekstremt enkel påføring
  • Nøyaktig tilpasning med BOA
  • Ekstra stabilitet og avlastning
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Håndleddstøtte BOA® - håndleddstøtten for ekstrem stabilitet og enkel påføring. Håndleddstøtte BOA® er en unik håndleddstøtte for effektiv stabilisering av et smertefullt håndledd. Den unike konstruksjonen sikrer optimal stabilitet og avlastning av et smertefullt håndledd. Håndleddstøtte BOA har en stabil metallskinne plassert midt på håndleddet for ekstra stabilitet og avlastning av et smertefullt håndledd. Kombinasjonen av skinnen og BOA-konstruksjonen gir også ekstra stabilitet for håndleddets overside uten risiko for trykk mot den følsomme håndryggen. Håndleddstøtten BOA® har et unikt lukkesystem, BOA-systemet er en unik konstruksjon som kombinerer ekstremt enkel påføring med ekstra effektiv kompresjon og støtte. BOA®-systemet består av en BOA-skive som kan roteres og som effektivt låser håndleddstøtten for enkel og effektiv påføring. BOA®-systemet består av en sterk nylonstreng som går over håndryggen på håndleddstøtten.

Spenningen på nylonbåndet justeres enkelt ved hjelp av BOA-skiven, og bidrar til markedets enkleste justering av håndleddstøttens stabilitet og kompresjon. BOA®-skiven er dekket av et sklisikkert materiale som sikrer enkel bruk i alle situasjoner. 
BOA®-skiven er totalt justerbar, og enkel å bruke for nøyaktig påføring med ett håndgrep.
Vri BOA®-skiven med klokken for å øke spenningen i nylonstrengen slik at støtten gir mer stabilitet og mer effektiv avlastning.

Håndleddstøtte BOA® kan med fordel benyttes ved behov for ekstra stabilitet og avlastning for håndleddet, etter fjerning av gips, med ekstremt enkel påføring.
BOA® er et registrert varemerke Boa Technology Inc.


StørrelseOmkrets rundt håndleddene (cm)
Small13-16 cm
Medium15-17 cm
Large16-18 cm
X-Large17-21 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Er BOA-systemet lett å bruke? Er det f. eks. noen risiko for at nylonlinen floker seg?
Svar. Ja, BOA-systemet er veldig lett å bruke. Vri på skiven for å øke støtten, slik at linen strammes og kompresjonen øker. Linen kan ikke floke seg, fordi den ligger festet i ulike føringskanaler i produktet for å sikre optimal funksjonalitet.

Spørsmål. Kan skinnene formes?
Svar. Ja, skinnene kan enkelt formes ved hjelp av håndkraft for å få en optimal anatomisk passform.

Egenskaper

Stabilitet

5

Kompresjon

4

Avlasting

4

Varme

3