Håndleddstøtte for ekstra støtte av håndleddet, uten påvirkning av håndens funksjon.
Håndleddstøtte for tennis handleddstotte_for_tennis_golf handleddstotte_for_arbeid_ved_datamaskinen  handleddstotte_for_arbeid_ved_datamaskin

Håndleddstøtte Dual

  •  599 kr 

Håndleddstøtte for alle med behov for ekstra støtte av håndleddene, kombinert med et normalt grep. Optimalt for tennis, golf, turnere, håndverkeren, eller for arbeid ved datamaskinen.

Les mer

  • Det selvfølgelige valget for tennis eller golf ved behov for ekstra støtte av håndleddet
  • Unik konstruksjon for ekstra støtte og avlastning
  • Påvirker ikke håndens gripeevne
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Håndleddstøtte DUAL er en helt unik beskyttelse spesielt utviklet for å gi ekstra støtte til et smertefullt håndledd, uten påvirkning av håndens gripeevne.
Håndleddstøtten er konstruert med 3 skinner plassert på oversiden av håndbaken, og tre kortere skinner plassert på undersiden av håndleddet for ekstra effektiv støtte.

Skinnene på undersiden av håndleddet er kortere, men samtidig plassert over håndleddet uten å gå opp i hånden, for å ikke på noen måte hindre håndens gripeevne.
Rundt håndleddene har håndleddstøtten et 5 cm bredt elastisk bånd som effektivt bidrar til ekstra støtte av håndleddet. Båndene kan enkelt justeres for å øke eller minske graden av støtte etter behov
Dersom båndet spennes hardere til, fikseres skinnene mer effektivt over håndleddet, og håndleddstøtten gir dermed mer støtte og avlastning. Håndleddstøttens unike konstruksjon med skinner gir en av de smidigste støttene på markedet, uten å gå på akkord med håndleddstøttens funksjon og evne til å støtte og avlaste håndleddet.

Håndleddstøtten tres over tommelen for ekstra effektiv festing, og har en spesielt lavprofilert kontakt med håndflaten. Den tettsittende konstruksjonen opprettholder håndens normale gripeegenskaper, og reduserer risikoen for at håndleddsstøtten skal forstyrre håndens evne ved for eksempel golf, der behovet for køllens kontakt i hånden kan være avgjørende for et normalt spill. Håndleddstøtten fungerer også optimalt for håndverkere som arbeider med hendene daglig, eller personer med musearm som har behov for støtte rundt håndleddet, uten at det påvirker håndens finmotoriske evner i arbeid med PC og mus.

Håndleddstøtten DUAL gir optimal støtte for håndleddet uten påvirkning av håndens funksjon ved all type sport, for eksempel racketsport som tennis, badminton, golf, og alle andre aktiviteter med behov for full funksjonalitet i hånden. Håndleddstøtten er produsert i Sympress, et ekstremt tynt, mykt og pusteaktivt materiale for maksimal brukerkomfort.
Håndleddstøtten vaskes for hånd på 30°, og bør lufttørke før bruk. Lukk håndleddstøttens borrelås både ved vask og når støtten ikke er i bruk, så forlenger du borrelåsens livslengde markant.


StørrelseOmkrets rundt håndleddene (cm)
Small14 - 16 cm
Medium16 - 18 cm
Large18 - 20 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Kan håndleddstøtten DUAL hjelpe meg med mitt vonde håndledd når jeg spiller tennis? Jeg har forsøkt mange håndleddstøtter, men alle forstyrrer gripeevnen.
Svar. Ja, håndleddstøtten DUAL er spesielt utviklet for å gi støtte med ekstra stabiliserende skinner på håndens under- og overside, uten å påvirke gripeevnen. DUAL er en optimal håndleddstøtte for all racketbasert sport, som for eksempel tennis og badminton, når du har behov for ekstra støtte og avlastning.

Spørsmål. Jeg arbeider som håndverker og bruker ofte tunge maskiner. Jeg har behov for en håndleddstøtte med skinner som ikke klemmer i hånden.
Svar.Velg DUAL, så får du en håndleddstøtte for ekstra kraftig avlastning av håndleddet, uten skinner som påvirker håndleddets gripeevne.

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

3

Avlasting

3

Varme

1