IMAK Håndleddstøtte | Rehaboteket

IMAK Håndleddstøtte

  •  419 kr 

IMAK er en unik håndleddstøtte ved problemer i håndledd og tommel. Det unike materialet gir lett støtte og lokal varme ved smerter og problemer i hånd og håndledd

Les mer

  • Kombinerer lokal varme og støtte
  • Påvirker ikke håndens funksjon eller grep
  • Smidig håndleddstøtte ved revmatiske smerter
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

IMAK er en tynn og smidig håndleddstøtte ved verk i hånd, håndledd og tommel. Støtten er konstruert for å fungere i alle hverdagssituasjoner uten å påvirke hånden eller fingrenes funksjon. En viktig del av et hjelpemiddel for enklest mulig måte støtter og varmer håndleddet lokalt, uten å påvirke håndens normale funksjon.

Støtten er produsert av et mykt, lett varmende og behagelig kompresjonsgivende stoff. Kompresjonen rundt håndleddet gir lokal støtte til håndleddet og bidrar også til å motvirke eventuell opphovning i håndledd og tommel. Den anatomiske konstruksjonen støtter også tommelens grunnledd, som ofte er et utsatt ledd ved revmatiske smerter. Støtten har minimalt med sømmer for å minimere sjansen for gnag og ubehag ved bruk hver dag.
Stoffet varmer leddet lokalt og bidrar til en varm og behagelig følelse rundt håndleddet. Lokal varme motvirker ofte smerte og stivhet i ledd, spesielt på kaldere årstider eller ved økt risiko for nedkjøling på grunn av vind og trekk ellers på året. IMAK håndleddstøtte er produsert av et godt ventilerende materiale som sørger for at huden under produktet ikke blir varm og svett.
Materialvalget er av høyeste viktighet for optimal komfort til hverdagsbruk, siden produktet brukes over lengre perioder.

Bruk IMAK håndleddstøtte ved:
 - Økt smertefølsomhet mot kulde ved for eksempel fibromyalgi
 - Behov for lokal varme rundt håndledd på kaldere årstider
 - Lettere artroseproblemer uten behov for en avlastende skinne
 - Lettere lokale betennelser i håndleddet uten behov for avlastende skinne
-  For kontorarbeidere og personer som jobber med datamaskiner eller tastatur

Håndleddstøtten kan brukes både på høyre og venstre håndledd, og er konstruert for å fungere optimalt til hverdags uten å hindre håndens, tommelens eller fingrenes normale funksjon.
IMAK er "unisex" og fungerer like godt til kvinner som til menn. Den unike størrelsestabellen hjelper deg med å finne riktig størrelse.

Materialsammensetning: 92 % bomull, 8 % Spandex og helt fri for lateks
Vaskeråd: Hansken vaskes for hånd ved 30 °C og bør lufttørke før bruk
IMAK håndleddstøtte selges enkeltvis


StørrelseBredde over håndbaken
Small- 8 cm
Medium9 - 10 cm
Large10 cm -
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Jeg får mer problemer med håndleddene på kaldere årstider. Er denne modellen noe for meg?
Svar. Ja. IMAK kombinerer lett støtte og behagelig, lokal varme rundt håndleddet og motvirker den smertefulle kulden lokalt i håndleddet.

Spørsmål. Jeg er på jakt etter en praktisk håndleddstøtte jeg kan bruke på jobb. Jeg jobber hovedsakelig ved datamaskinen.
Svar. IMAK er en utrolig praktisk håndleddstøtte uten skinner som ikke påvirker hånden eller fingrene. Dette gjør den optimal å bruke til for eksempel kontorarbeid.

Egenskaper

Stabilitet

2

Kompresjon

3

Avlasting

4

Varme

3