Håndleddsstøtte SoftTex ved leddgikt
Håndleddsstøtte ved leddgikt

Håndleddstøtte SoftTex ved leddgikt

  •  429 kr 

Håndleddstøtte spesielt utviklet for deg med leddgikt. En stabiliserende skinne og ekstra lange borrelåser for å ta den på enkelt og smidig. Les mer

  • Håndleddstøtte spesielt utviklet for revmatikere
  • Dynamisk skinne for effektiv støtte
  • SoftTex materiale for optimal komfort
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Håndleddstøtte SoftTex er spesielt utviklet for å behandle et revmatisk håndledd med effektiv støtte, avlasting og optimal komfort.

Håndleddstøtten har en mer korrekt anatomisk passform for å på en bedre måte følge revmatikerens håndledd. Håndleddstøtten er produsert av SoftTex - et veldig mykt og komfortabelt materiale som passer spesielt bra for det revmatiske håndleddet. SoftTex-materialet transporterer aktivt fukt bort fra huden.
Håndleddstøtten er en dynamisk plastskinne for å gi effektiv avlastning og støtte for håndleddet. Den dynamiske plastskinnen er formlaget og passer alle håndledd. Skinnen kan enkelt taes av håndleddstøtten for å forenkle vask og rengjøring. Et situasjons-stabiliserende bånd er plassert over håndleddet for å gi en god støtte under alle typer bevegelse av håndleddet. Håndleddstøtten har fire borrelåser plassert på håndryggen som muliggjør en veldig enkel påføring av håndleddstøtten.

Borrelåsene kan veldig enkelt justeres for å på en enkel og smidig måte tilpasse mengden støtte og avlastning for håndleddet. Håndleddstøtten produseres som høyre og venstre for best passform og funksjon. Produseres i fargen beige for en ytterligere diskret håndleddstøtte.


StørrelseOmkrets rundt håndleddene (cm)
X-Small13 - 14 cm
Small14 - 16 cm
Medium16 - 18 cm
Large18 - 20 cm
X-Large20 - 22 cm
XX-Large21 - 23 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Hva er SoftTex?
Svar. SoftTex er et veldig mykt materiale spesielt utviklet for best mulig komfort. SoftTex leder effektivt fuktighet bort fra huden slik at den alltid oppleves optimalt komfortabel ved hverdagsbruk.

Spørsmål. Jeg har vanskelig for å gripe med fingrene, kan jeg bruke denne håndleddstøtten og bruke borrelåsen for å åpne og lukke produktet?
Svar. Ja, båndene er ekstremt lange for å enkelt kunne gripe rundt og for å kunne åpne og stramme båndene ved av- og  påsetting.

Spørsmål. Hvordan stabiliserer håndleddstøtten håndleddet mitt?
Svar. Håndleddstøtten stabiliserer håndleddet med en stabiliserende skinne. Skinnen er plassert på håndleddets innside og bidrar til redusert bevegelse i i håndleddet. Stabiliteten kommer også fra håndleddstøttens materiale, SoftTex, som er et elastisk materiale for økt kompresjon. Kombinasjonen av kompresjon og stabiliserende skinne bidrar til effektiv støtte for et smertefullt håndledd.

Spørsmål. Kan man øke støtten og avlastningen av håndleddet ved behov?
Svar. Ja, avhengig på hvor hardt du spenner borrelåsen til mer/mindre stabilitet av den stabiliserende skinnen. Håndleddstøtten kan også komplementeres med et ekstra stabiliserende bånd som ytterligere øker graden av støtte for et smertefullt håndledd. Klikk her for å lese om det ekstra stabiliserende båndet. 

 

 

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompresjon

2

Avlasting

4

Varme

3