Kneortose CoTex LIGA X - ved korsbåndsskade
Kneortose CoTex LIGA X kneortose_korsband

Kneortose CoTex LIGA X - ved korsbåndsskade

  •  2399 kr 

Kneortose for fremre korsbåndsskade ACL CoTEX LIGA X - optimal stabilitet ved korsbåndsskade. Kneortosen gir kontroll ved skade i fremre korsbånd Les mer

  • Unik anatomisk knebeskyttelse ved fremre korsbåndsskader
  • Hyper X-funksjon for effektiv stabilisering ved fremre korsbåndsskader
  • Ekstra stabilitet for kneskål med stabiliserende kneskål
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Kneortose CoTex LIGA X for fremre korsbåndsskade for optimal kompresjon og stabilitet ved fremre korsbåndsskader
CoTex LIGA X er en unik anatomisk kneortose laget for stabilitetsproblemer og smerte i kneleddet ved skade i sideligament eller fremre korsbåndsskade.
Kneortosen LIGA X har to stabile, dobbeltleddede skinner plassert på innsiden og utsiden av kneleddet for optimal sideleddstabilisering av kneleddet under aktivitet og bevegelse.
Skinnene kan med fordel tilpasses etter kneleddets kontur for optimert passform og stabilitet.

CoTex LIGA X er utrustet med Hyper X-funksjon for effektiv stabilisering ved fremre korsbåndsskader.
HyperX motvirker effektivt overstrekking av kneleddet gjennom en unik konstruksjon av et bakre kors, to kryssede bånd bak knehasen. De tillater effektivt full kontroll av kneleddets bevegelse under aktivitet.
Overstrekking i kneleddet er et veldig vanlig problem ved fremre korsbåndsskader og CoTex LIGA X gir effektiv kontroll.

Kneortosen er utstyrt med en kombinasjon av elastiske og faste bånd som effektivt forsterker kneortosens funksjon og stabilitet.
Båndene gjør det mulig å effektivt feste fram- og baksiden av ortosen individuelt for optimal funksjon og individuell tilpasning.
Alle båndene har borrelås for en enkel, fleksibel og sikker påsetting.

Rundt kneskålen sitter en viskoelastisk beskyttelsespute i silikon som effektivt stabiliserer og avlaster kneskålen ved aktivitet. Beskyttelsesputen i silikon beskytter også kneskålen ved fall og støt fra siden mot leddet.
Vi anbefaler håndvask på 30 grader for CoTex Liga X slik at ortosen skal holde optimalt. Skinnene kan tas ut før vask slik at det blir enklere å skylle opp produktet.


StørrelseOmkretsmått runt knäleden (cm)
Small30 - 32 cm
Medium33 - 35 cm
Large36 - 38 cm
X-Large39 - 41 cm
XX-Large42 - 44 cm
Måleinstruksjoner

Spørsmål. Jeg har en fremre korsbåndsskade og opplever problemer med at kneleddet glir bakover når jeg belaster kneet. Kan dette produktet hjelpe meg med mine problemer?
Svar. Ja, CoTEX LIGA X har Hyper EX-funksjonen, som innebærer at produktet kan motvirke overstrekning av kneleddet ved hjelp av et bakre kors. Det bakre korset består av to bånd som festes fram over leggen og lårbeinet og er krysset i knehasen for en optimal kontroll av kneleddet i utstrakt tilstand.

Spørsmål. Legen min anbefaler meg 5° ekstensjonsstopp. Kan denne ortosen gi 5° stopp?
Svar. Ja, CoTEX LIGA X Hyper Ex er et dynamisk system som tillater full justering av graden av kontroll. Avhengig av hvor mye du bøyer kneleddet når du fester båndene, kan du oppnå ulike grader av stopp helt fra 0°-30° ved behov.

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

5

Avlasting

4

Varme

1