Kneskinne PP3 - optimal stabilitet og kontroll av et ustabilt kne
klneskinne_korsband kneskinne_fremre korsbandskade kneskinne_bakre korsbåndskade

Kneskinne PP3 - Korsbåndskade og ustabilt kneledd

  •  4999 kr 

Kneskinne korsbånd PP3 - optimal stabilitet og kontroll av et ustabilt kne

Les mer

  • Tredje generasjon kneskinne av absolutt høyeste kvalitet
  • Unik kneskinne for ekstra stabilitet og kontroll
  • Fungerer optimalt ved kneskader når ekstra stabilitet over kneleddet trengs
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

PP3 Kneskinne for ustabile korsbånd og leddbåndskader er utviklet med fokus på stabilitet, fiksering og komfort for ustabile kneledd og for bruk etter skade. Kneskinnen fungerer like bra på under aktivitet, for alpin skikjøring, motorcross eller som en hverdagsstabilisering, og tillater bruk uten begrensninger. Kneskinnen veier kun 430 gram, og er av de letteste skinnene på markedet i dag!
Kneskinne PP3 er en ekstremt stabil kneskinne, spesielt konstruert for å stabilisere et ustabilt kne ved individuelle ligamentskader (korsbånd eller leddbånd), multiple ligamentskader  (korsbånd og leddbånd), samt kombinasjonsskader (korsbånd, leddbånd og meniskskader, også kalt terrible triad). Kneskinnen PP3 kan brukes både i forebyggende øyemed, før og etter en operasjon av et skadet ligament. Den unike konstruksjonen bidrar til at kneskinnen fungerer like godt for menn som for kvinner. 

Kneskinne PP3 har en ultrasmal leddkapsel (kun 15 mm) som effektivt bidrar til kneskinnens ekstremt lave profil over kneleddet. Den lave profilen og den ekstremt lave vekten på 430 gram, gir en kneskinne som fungerer i alle sammenhenger uten forstyrrende konstruksjon. Leddene kan tilpasses for optimal bevegelsesregulering i både ekstensjon og fleksjon (bøy og strekk) i kneleddet. Fremre korsbåndskader forårsaker ofte overstrekking i kneleddet som en direkte konsekvens av skaden. PP3 motvirker effektivt overstrekkproblemer i kneleddet, og kan tilpasses for å stoppe overstrekning i 0°, 10°, 20°, 30°, 40° ekstensjon. PP3 har også mulighet til å begrense bøyingen av kneleddet i 45°, 60°, 75°, 90° fleksjon. P3 har en ekstremt bred bevegelsesbegrensning av kneleddet,  noe som sikrer optimal individuell tilpasning uansett problem. 

Dynamiske spenner sikrer fiksering
Følger muskelbevegelsen for optimal fiksering og funksjon av knestøtten

Kneskinnen PP3 stabiliserer kneleddet med det unike 4-punktsprinsippet, 4-punktsprinsippet utgjøres av kombinasjonen av en stabil ramme av metall og ikke-elastiske justerbare bånd for optimal fiksering av bånd og ramme over kneleddet. Med hjelp av PP3 sin unike ramme og båndkonstruksjon sikrer PP3 en optimal funksjon, både ved korsbånd- og leddbåndskader, men også ved kombinasjonsskader og artrose. Hvert bånd har en individuell merking for å sikre og forenkle påsettingen av kneskinnen på riktig måte hver gang. 

Kneskinnen PP3 har en helt unik anatomisk konstruksjon som sikrer overlegen funksjon og komfort. Den lave profilen og den lave vekten gjør PP3 til et selvsagt valg ved ustabile kneskader.
- Front-Back design. Den unike anatomiske knerammen griper framsiden av låret og baksiden av leggen for optimal stabilitet. Lår- og leggpartiet er også ytterligere forsterket for optimal stabilitet.
- Dual-Strap båndsystem hjelper til med å forbedre fikseringen av ortosen over kneleddet, og utgjør sammen med metallrammen grunnlaget i det unike 4-punktsprinsippet.
- Multi Grip fôr - bidrar til en ekstrem fiksering av kneskinnen over kneleddet. Multi Grip er helt unikt for PP3, og motvirker at rammen glir og/eller bevegelse av skinnen, uavhengig av aktivitet.
- Anatomiske kondylputer - for optimal leddstabilitet
- Ultrasmal leddkapsel, kun 15 mm
- Polysentrisk leddbevegelse

Kneskinnen PP3 er konstruert med en polysentrisk leddbevegelse som følger kneleddet optimalt for ekstra stabilitet og fleksibilitet. Leddene kan tilpasses etter ønsket bevegelsesbegrensning i samsvar med hver persons individuelle behov.
PP3 er en av de mest stabile, smidigste og overlegent mest innovative kneskinnene på markedet for korsbåndskader og leddbåndskader.
Kneskinnen fungerer optimalt for både fremre og bakre korsbåndskader, indre og ytre sideligamentskader samt ved generelt behov for ekstra stabilitet i kneleddene ved f.eks. kombinasjonsskader og slitasjeskader/artrose i kneleddet.
Takket være den unike designen og konstruksjonen fungerer PP3 optimalt ved kneskader når ekstra stabilitet over kneleddet trengs, f.eks. ved alpin skikjøring, motorcross, ishockey og andre kontaktidretter etter en skade. Den lave profilen og vekten sikrer en optimal funksjon også under beskyttelsesklær. Kneskinnens størrelse måles individuelt, og er tilpasset for høyre eller venstre side.


StørrelseMål 15 cm ovan kneleddet (se bild)
Small39 - 47 cm
Medium47 - 53 cm
Large53 - 60 cm
X-Large60 - 67 cm
XX-Large67 - 75 cm
Måleinstruksjoner
Egenskaper

Stabilitet

5

Kompresjon

1

Avlasting

5

Varme

1