Knestøtte Patella Track | Rehaboteket
knestotte_kneskal knestotte_luksasjon_av_kneskalen knestotte patella

Knestøtte Patella Track

  •  1299 kr 

Knestøtte Patella Track er en ekstra stabil knestøtte for bedre støtte og kontroll av kneskålen i hele kneskålens bevegelsesomfang.

Les mer

  • Optimal "Patella Tracking" for en ekstra effektiv støtte
  • To spennbånd for optimal innstilling
  • Motvirker hypermobilitet og instabilitet i kneskålen
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Knestøtte Patella Track er en ekstra stabil og fullt justerbar kneskålstabiliserende knestøtte. Ved problemer med hypermobilitet, subluksasjon eller total luksasjon av kneskålen bidrar knestøtten til ekstra stabilitet ved både lavintensiv aktivitet, mosjon og høyintensiv trening. Knestøtte Patella Track er utrustet med et unikt tubulært-J system for ekstra stabilitet og kontroll av kneskålen ved bevegelse og aktivitet. Det systemet utgjøres av en J-formet polyuretan-tube som sitter plassert mot kneskålens ytre kant og sikrer god kontakt med kneskålen i hele kneskålens bevegelsesomfang, både bøying og strekking. Den J-formede tuben er laget av myk, men formstabil PU som sikrer optimal støtte rundt kneskålen under bevegelse. J-formen gir også ekstra støtte av kneskålen ved kraftige bøyinger av kneleddet, som ofte er en utløsende årsak til at kneskålen går ut av ledd.
Den tubulære J-konstruksjonen sikrer såkalt "patella tracking", noe som betyr at kneskålen støttes i hele kneleddets bevegelsesomfang. 
Utenfor den J-formede tuben som støtter kneskålen sitter to semi-elastiske båndsystemer som enkelt og effektivt kan justeres for å øke eller redusere graden av støtte for kneskålen.
                      
De to båndene utgjør sammen en to-segments støtte, noe som gjør at knestøtten får optimale innstillingsmuligheter i tråd med individuelle behov for lav eller høy grad av stabilisering av kneskålen i en og samme konstruksjon. Dersom det nederste båndet strammes hardere for økt komprimering, forsterkes støtten av kneskålen i en posisjon med rett eller lett bøyd kne. Hvis man strammer det øverste båndet forsterkes støtten av kneskålen i bøyd posisjon. Fordelen med denne oppdelingen av strammingen er at knestøtten kan justeres individuelt i forhold til behovene for støtte. Båndene festes med borrelås for enkel og sikker posisjonering av støtten rundt kneskålen.

Knestøtten er laget av AirX, et elastisk og komprimerende materiale med god pusteevne. I knehasen sitter et enda mykere TriTex-materiale som sikrer optimal komfort i det følsomme området på baksiden av kneet. Knestøtten har også to fleksible fjærskinner innsydd i individuelle lommer på inn- og utsiden av kneleddet for å få en optimal støtte av kneleddet ved belastning.


StørrelseOmkrets 15 cm over kneleddet
X-Small33 - 39 cm
Small39 - 45 cm
Medium45 - 52 cm
Large52 - 58 cm
X-Large58 - 66 cm
XX-Large66 - 75 cm
Måleinstruksjoner
Egenskaper

Stabilitet

5

Kompresjon

4

Avlasting

3

Varme

2