Reisepute Qmed | Rehaboteket

Reisepute Qmed

  •  499 kr 

Anatomisk formet reisepute for ekstra stabilitet og avlastning av nakke og nakkemuskulatur.

Les mer

  • 360° komfort for økt stabilitet og komfort
  • Støtter og avlaster nakken
  • Fremstilt av formstabilt minneskum for støtte og komfort
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Qmed reisepute er en unik nakkepute for sittende stilling med en unik form som gir ekstra støtte og stabilitet kombinert med optimal komfort. Den spesialformede puten stabiliserer nakkeområdet samtidig som den opprettholder nakkens fysiologiske krumning. Puten kan brukes ved overbelastning av nakkesøylen i forbindelse med for store spenninger i nakke- og nakkemuskulaturen, ved ustabilitet i nakkevirvlene og er ideell på lange bil-, fly- eller togreiser. Puten slapper av nakke- og nakkemuskulaturen og er laget av viskoelastisk minneskum som takket være sine egenskaper reagerer på kroppens temperatur og vekt og tilpasser seg perfekt til nakkens naturlige kurve.

Ergonomisk form med 360° støttefunksjon
Den unike ergonomiske formen gir 360° støtte og komfort for ekstra støtte i sittende stilling. Justeringsmulighetene foran gir en unik passform som sikrer støtte rundt nakken i alle posisjoner.

Formbart og formstabilt minneskum
Reiseputen er laget av memory foam, et formstabilt materiale som kan forme seg etter trykk og varme.  Memoryskummet tilpasser seg nakken og kinnene dine og gir en velbalansert nakke- og hodestøtte i alle situasjoner.

Tar minimalt med plass på reisen
Reiseputen kan enkelt brettes sammen og oppbevares i vesken, slik at du kan ta den med deg overalt.

Det formbare minneskummet som utgjør kjernen i reiseputen kan ikke vaskes, men yttertrekket kan tas av og vaskes ved 30 °C. På grunn av transportmetoden kan puten ha en "fabrikklukt" når den tas ut av emballasjen. Luft puten før første gangs bruk for å bli kvitt lukten.


Størrelse Dimensjon
24 x 23 x 12,5 cm

Hvor lenge kan jeg bruke reiseputen?
Ettersom mange opplever problemer på reise med ofte stressende og unormale hode- og nakkestillinger, kan reiseputen brukes i situasjoner der det oppstår problemer.

Hva skiller denne reiseputen fra andre?
Reiseputen har en unik form som er utviklet for å støtte og avlaste nakken og hodet på best mulig måte. Puten kan justeres for å øke støtten foran på kjevebenet, noe som har direkte sammenheng med putens støtte bak i nakken. Det såkalte 360°-støttebildet skaper en reisepute som gir den støtten som trengs på reiser og når det er behov for økt støtte i sittende stilling. 

Hva slags materiale er minneskum? 
Memory foam, også kjent som minneskum, er et mykt skummateriale som har en høy grad av dimensjonsstabilitet for ekstra støtte kombinert med evnen til å forme seg etter trykk og varme. Disse unike egenskapene gjør minneskum til et ideelt materiale for reiseputer for en optimal kombinasjon av støtte og komfort. Minneskummet går tilbake til sin opprinnelige form etter 3 sekunder og føles mykt å ta på. Puten er allergivennlig takket være minneskummet, som ikke fremmer vekst av støvmidd.

Egenskaper

Stabilitet

0

Kompresjon

0

Avlasting

0

Varme

0