Kneortose GenuFit LIGHT | Rehaboteket
Kneortose_skinner kneortose

Kneortose GenuFit LIGHT

  •  1449 kr 

Kneortose GenuFit LIGHT er en lett avlastende kneortose med doble fleksible skinner og ekstra stabiliserende bånd. GenuFit gir en ekstra støtte for et ustabilt kneledd.

Les mer

  • Knebeskyttelse med skinner for lett stabilisering
  • Ekstra støtte for kneskålen
  • Luftig og lett for optimal komfort
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Kneortosen GenuFit LIGHT er en smidig kneortose for ekstra stabilisering av kneleddet i kombinasjon med ekstra støtte rundt kneskålen. GenuFit LIGHT er laget av AirX, som er et fleksibelt og ventilerende materiale med lav vekt. AirX sikrer kompresjon av kneleddet i en pustende kneortose for best mulig komfort både i hverdagen og til trening og idrett.
Kneortosen GenuFit LIGHT har to fleksible fjærskinner som er plassert på innsiden og utsiden av kneleddet for ekstra støtte av et lett ustabilt og usikkert kneledd. Ortosen fungerer like godt til hverdags som ved bruk under mosjon eller idrettsaktiviteter.

Kneortosens båndsystem sitter plassert over låret og leggen, og har gode muligheter for justering takket være den patenterte strammekonstruksjonen. Båndene trekkes symmetrisk fra midten av lårets og leggens forside og bakover mot kneortosens skinner for å kunne feste ortosen rundt kneet på en best mulig måte.

GenuFit LIGHT har en åpen patella som frigjør kneskålen fullstendig fra trykk ved kraftig bøying av leddet under aktivitet. Rundt det åpne hullet sitter det også en kneskålstabiliserende pelottpute. Puten stabiliserer kneskålen fra inn- og utsiden, samtidig som den gir en lett støtte for en ustabil og smertefull kneskål.
Kneortose GenuFit er laget av AirX, som er et pustende og luftig materiale for optimal brukerkomfort. I knehasen finnes det ekstra et mykt og ettersittende materiale som reduserer risikoen for gnag og ubehag.


StørrelseOmkrets 15 cm over kneleddet
X-Small33 - 39 cm
Small 39 - 45 cm
Medium45 - 52 cm
Large52 - 58 cm
X-large58 - 66 cm
XX-Large66 - 75 cm
Måleinstruksjoner
Egenskaper

Stabilitet

3

Kompresjon

3

Avlasting

3

Varme

2