EpiGrip Plus | Rehaboteket
tennis_og_golfalbuebandasje  bånd tennisalbue tennisalbue bånd

EpiGrip Plus

  •  229 kr 
  • 399 kr

EpiGrip Plus er en ekstra fleksibel og justerbar tennis- og golfalbuebandasje

Les mer

  • Ultralett bånd ved tennis- og golfalbue
  • Kombinerer smidighet med luftig tekstil
  • EpiGrip for avlastning på riktig sted
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt & Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

EpiGrip Plus er et innovativt bånd til musearm, tennis- og golfalbue i samme konstruksjon. Båndet er produsert med en optimal anatomisk passform for å på best mulig måte følge underarmens kontur. Egner seg til problemer med betente senefester i albuen og medial eller lateral epikondylitt. 
Konstruksjonen sørger for optimal plassering av båndet selv under anstrengende idrett og mosjon som tennis, golf og andre høyintensive belastninger med gjentagende, kraftige bevegelsesmønstre.

EpiGrip Plus er produsert med hjelp av HF-laminering. Dette er en moderne teknikk for å sammenføye flere materialer uten sømmer. Fordelen med HF er at produktet, tross sin meget tynne konstruksjon, ikke mister sine trykkavlastende egenskaper. EpiGrip kombinerer mykt og luftig tekstil med en forsterket kjerne av stiv plast med full formbarhet. Kombinasjonen av myke og harde materialer gir produktet en ekstra effektiv rettet kompresjon over musklene som er involvert i tennis- og golfalbue. Den stive kjernen bidrar også til jevn trykkfordeling og yttereligere forbedret sirkulær kompresjon rundt hele underarmen. Konstruksjonen er helt unik, og gir effektiv avlastning av hele underarmens muskulatur samtidig.

Epibåndet strammes og åpnes enkelt med hjelp av borrelås. Ved bruk kan borrelåsene festes over hele strammingens overflate, noe som gir en ubegrenset mulighet for å tilpasse produktet i tråd med unike behov. I mange tilfeller oppleves en forsterket støtte som positiv ved kraftigere belastninger av hånd og arm. Dette gir EpiGrip mulighet til, takket være justerbarheten. Båndene sitter montert i et elastisk båndparti som automatisk gir ytterligere økt kompresjon og avlastning ved normal bruk.

På innsiden av EpiGrip sitter det en visko-elastisk, pute kalt EpiPad. Puten er produsert av et mykt og trykkavlastende materiale for å ytterligere forsterke den rettede avlastningen ved enten tennis- eller golfalbue. EpiPad kan fritt plasseres på innsiden av båndet for oppnå en invididuell tilpasning av avlastningen som trengs. EpiPad er også dekket med et "non-slip"-materiale som yttereligere bidrar til at båndet sitter godt festet i alle situasjoner.


Størrelse Universal

Spørsmål. Jeg spiller tennis flere ganger i uken og trenger en praktisk bandasje som jeg kan bruke. Er EpiGrip egnet for tennis?
Svar. Ja, absolutt! EpiGrip kan med fordel brukes til avlastning av tennis- eller golfalbue under kraftfull idrett og trening eller mosjon med gjentagende bevegelser. Dette fordi den har flere funksjoner som optimerer innfestingen på underarmen.

Spørsmål. Jeg har musearm, kan produktet brukes til dette også?
Svar. Ja, musearm er egentlig det samme problemet som tennisalbue (lateral epikondylitt), og EpiGrip fungerer godt til å avlaste det betente senefestet på albuens utside.

Spørsmål. Hvor skal jeg plassere den avlastende puten EpiPad for å få maksimal effekt av bandasjen?
Svar. Båndet skal brukes ca. 5 cm under smertepunktet over underarmen. EpiPad-puten som følger med skal plasseres rett under smertepunktet på linje med lillefingersiden. Ved korrekt påføring sitter puten litt lenger ut på underarmens utside.

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompresjon

4

Avlasting

4

Varme

1