Kompresjonshanske uten fingertupper | Rehaboteket
Kompresjonshanske

Kompresjonshanske uten fingertupper

  •  299 kr 

Kompresjonshanske motvirker hevelse i hånd og fingrer

Les mer

  • Laget av komprimerende lycra-materiale
  • Best mulig brukerkomfort og ventilasjon
  • Laget helt uten sømmer mot hånden
Vis størrelsesguide
På lager
Ingen toll eller andre avgifter i tillegg
Gratis Frakt (over 499kr) - Gratis Retur
Rask Levering: 2-4 dager
Payment options klarna

Kompresjonshanske/ødemhanske er et veldig effektivt forebyggende produkt ved problemer med hevelse, ødem i hånd, håndledd eller fingre.
Kompresjonshansken er laget av et effektivt og komprimerende lycra-materiale for optimal kompresjon over fingrene, hånden og håndleddet. Kompresjonen i materialet motvirker effektivt at hånden, fingrene eller håndleddet hovner opp. Det tynne lycra-materialet er spesielt valgt ut for best mulig brukerkomfort og ventilasjon av hånden ved bruk, for slik å sikre en veldig komfortabel hanske i alle situasjoner. Kompresjonshansken er laget helt uten sømmer mot hånden, for å motvirke at sømmene trykker på følsomme deler av hånden. Sømmene er plassert på utsiden av ødemhansken, noe som gjør at innsiden av hansken er helt glatt for optimal funksjon. Kompresjonshanskens nedre del mot underarmen er helt uten avsluttende sømmer for å sikre produktets optimale funksjonsevne til å motvirke ødem og hevelse.

Hansken kan vaskes i maskin på 40 grader ved bruk av et skånsomt program for å sikre optimal hygiene. Bruk gjerne en vaskepose ved vask. Hansken skal ikke tørkes i tørketrommel, men skal drypptørkes etter vask. Kompresjonshansken er en universal høyre- og venstremodell, og brukes ved gjentakende, langvarige problemer med ødem i håndledd eller fingrer eller f.eks. etter fjerning av gips ved problemer med hevelse i det tidligere bruddområdet.


StørrelseOmkretsmål rundt knokene (cm)
X-Small15 - 18 cm
Small18 - 20 cm
Medium20 - 22 cm
Large22 - 24 cm
X-Large24 - 27 cm
Måleinstruksjoner
Egenskaper

Stabilitet

0

Kompresjon

0

Avlasting

0

Varme

0